Ξέραμε μέχρι τώρα ότι υπάρχουν ερωτικά βοηθήματα για άντρες και γυναίκες που χρησιμοποιούνται για να διατηρήσουν, αυξήσουν την ερωτική επιθυμία, απόλαυση και διάρκεια. Τώρα όμως έρχεται μια Ολλανδική εταιρεία να πρωτοτυπήσει κατασκευάζοντας  ερωτικών βοηθημάτων αποκλειστικά για μουσουλμάνους.

Οι μουσουλμάνοι ως ανθρώπινα όντα φυσικά και έχουν ανάγκες σεξουαλικές όμως ο νόμος τους επιβάλει κυρώσεις. Από φυλάκιση ως λιθοβολισμό. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Οπότε οι έξυπνοι Ολλανδοί αποφάσισαν να φτιάξουν ένα σαιτ όπου πωλούν ειδικά ερωτικά βοηθήματα που δεν αντιβαίνουν τον μουσουλμανικό νόμο.
mousoulman-sex

Από την στιγμή που φτιάξαμε το eshop σε 5 μέρες είχαμε περισσότερες από 80.000 επισκέψεις δήλωσε ο δημιουργός της, ένας 29χρονος ο Αμπντελαζίζ Αουράχ. Η ιστοσελίδα ονομάζεται El Asira, και έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς σε μουσουλμανικές χώρες, όπου ακόμη και η χρήση του Ίντερνετ δεν είναι ελεύθερη.
Η ιστοσελίδα που έφτιαξε ο 29χρονος είναι η πρώτη που απευθύνεται αποκλειστικά σε μουσουλμάνους και έχει ως στόχο να βοηθήσει όσα παντρεμένα ζευγάρια το επιθυμούν να “βελτιώσουν τη σεξουαλική τους υγεία”, όπως λέει ο Αουράχ .
Η παρουσίαση των προϊόντων είναι λιτή, τα μοντέλα σεμνά ενδεδυμένα, ενώ υπάρχει γραπτή εγγύηση ότι τα προϊόντα “Halal”, δεν περιέχουν συστατικά που απαγορεύονται από τις μουσουλμανικές παραδόσεις, όπως αλκοόλ ή χοιρινό λίπος . Φτου, φτου, φτου…΄-)

Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν προϊόντα για άνδρες ή γυναίκες. Δεν υπάρχουν προϊόντα για τραβεστί ή γκέι αφού αυτές οι κατηγορίες υπόκεινται σε λογοκρισία και επίσημα δεν υπάρχουν καν σε πολλές ισλαμικές χώρες. Πουλιούνται προϊόντα όπως διεγερτικά, λιπαντικά, gel για μασάζ. Ο κατάλογος προς το παρόν δεν περιλαμβάνει δονητές, ταινίες πορνό και πορνογραφικά περιοδικά. Και αυτά απαγορεύονται δια ροπάλου αφού θεωρούνται έργο του Σατανά και τον Αμερικανών. ΄-)

Δες  Δωρεάν Σεξ

Η ιδέα της ιστοσελίδας ο Αουράχ την εμπνεύστηκε όταν είδε το τεράστιο κενό που υπάρχει στον ερωτικό τομέα, και προς το παρόν είναι επιτυχημένη. Μέχρι να βρεθεί κάποιος μουλάς να εκδώσει φετφά εναντίων του και 1000 καμικάζι να τον επισκεφτούν θέλοντας να γίνουν μάρτυρες. Αν και δεν πουλάει  σεξο-παιχνίδια, όπως κούκλες κτλ και επικεντρώνετε σε κρέμες και έλαια που καμιά φορά δεν ξέρεις τι διακινδυνεύεις.