Cyber στριπτιζέζ μέσω skype

Όλο και περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα αναζητούν εργασία ως cyber στριπτιζέζ μέσω skype. Το δημοφιλές πρόγραμμα που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει δωρεάν επαφή και πολύ φθηνές τηλεφωνικές κλήσεις τείνει να μετατραπεί ως η μεγαλύτερη οδός του σεξ.

poutanakia

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, για να το χρησιμοποιείς χρειάζεσαι έναν υπολογιστή ή λάπτοπ και μια κάμερα.  Αν όμως θέλεις να είσαι τελείως mobile ένα tablet 7 ιντσών θα σου κάνει την δουλειά. Έτσι χωρίς να ξοδευτούν πολύ πολλές γυναίκες αποκτούν τα κατάλληλα εργαλεία για να κερδίσουν ένα συμπληρωματικό εισόδημα. Που αν είναι καλές μπορεί να γίνει και μόνιμο εισόδημα, αφού όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες πολλά μοντέλα κερδίζουν περισσότερα απο 200$ την ημέρα κάνοντας στριπτίζ στο σκάιπ.

Το τηλεφωνικό σεξ έχει μετεξελιχθεί σε σεξ μέσω κάμερας. Εκεί που μέχρι τώρα άκουγες βαθιές γυναικείες φωνές να σου ψηθιρίζουν ερωτόλογα ή βρομώλογα ανάλογα με την διάθεση σου τώρα έχεις την δυνατότητα και να της βλέπεις ζωντανά και να της μιλάς.

Πως γίνεται το ψηστήρι;

Οι γυναίκες αναζητούν άντρες στης ιστοσελίδες γνωριμιών ή στο facebook και τους δίνουν τον skype αριθμό τους για να “μιλήσουν” ιδιαίτερα. Η ύπαρξη κάμερας απλοποιεί τα πάντα και η γυναίκα κάνει στριπτίζ στον πελάτη που πληρώνει προκαταβολικά για το πρόγραμμα. Οι πιο προχωρημένοι ζητούν και ειδικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν λεσβιακό πρόγραμμα με 2 γυναίκες ή σεξ με άλλον άντρα ενώ ο πελάτης παρακολουθεί το συμβάν και αυνανίζεται. Στον σημερινό τεχνολογικό κόσμο τα πάντα συμβαίνουν πολύ γρήγορα και αυτός ο τρόπος απόκτησης εισοδήματος, χωρίς να αποδίδονται μάλιστα φόροι, στα μάτια πολλών φαντάζει ως μαγνήτης. Και πολλά λεφτά βγάζεις αν είσαι καπάτσα και όμορφη και δεν πληρώνεις τσακιστό ευρώ στην εφορία. Μάλιστα οι περισσότερες φέρονται ως άνεργες και λαμβάνουν κανονικά και τα επιδόματα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Διπλό κέρδος…..

Δες  Τι δουλειά κάνει η μαμά, μπαμπά;

Σεξουαλικές υπηρεσίες στο Διαδίκτυο.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι το Skype έχει εκτοπίσει στον τομέα της σεξουαλικής οπτικής ψυχαγωγίας τα μέχρι πρότινος δημοφιλή κανάλια που έδειχναν πορνό όλο το 24ώρο. Στο πορνοκανάλι μόνο βλέπεις χωρίς να συμμετέχεις, ούτε μπορείς να έχεις διαδραστική σχέση με τους ηθοποιούς, κάτι που έχεις στο Skype. Αυτό είναι και το τεράστιο πλεονέκτημα του έναντι όλως τον ανταγωνιστών του. Η διαδραστικότητα σου επιτρέπει να μιλάς, και να κατευθύνεις την performer να εκτελεί της εντολές και της επιθυμίες σου με αποτέλεσμα να εθίζεσαι ακόμη περισσότερο και να μην έχεις την ψυχική δύναμη να κλείσεις το πρόγραμμα. Έτσι καλείς ξανά και ξανά και πληρώνεις σε μόνιμη βάση. Όμως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, λαμβάνεις προσωπική περιποίηση έναντι αυτόν τον χρημάτων, που οπουδήποτε αλλού θα σου κόστιζε ακριβότερα.  Έτσι και ο πελάτης αλλά και η γυναίκα performer είναι ευχαριστημένοι. Έτσι πολλές γυναίκες γρήγορα ανακάλυψαν τον τρόπο να κερδίζουν συμπληρωματικό εισόδημα κάνοντας στριπτίζ έναντι χρημάτων, και έχοντας απόλυτη ασφάλεια αφού δεν έρχονται σε επαφή με τους πελάτες, που σε ορισμένες περιπτώσεις βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά τους. Το σεξ μέσω σκαιπ είναι απόλυτα ασφαλές, και η διασκέδαση που προσφέρει είναι άκρως εθιστική.

Skype Sex

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην γίνει business. Σε αυτήν την δουλειά υπάρχουν εκατομμύρια δολάρια και τα κερδίζει αυτός που έχει στήσει σωστά την επιχείρηση του. Αυτός που έχει πολλές και όμορφες γυναίκες που δουλεύουν για αυτόν και έχει δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον όπου εργάζονται. Εκτός όμως από της μεμονωμένες γυναίκες που δουλεύουν για τον εαυτό τους υπάρχουν και εταιρείες που οργανωμένα ασκούν αυτή την εργασία. Βρίσκουν πρόθυμες γυναίκες που έναντι μηνιαίας αμοιβής δουλεύουν από κάποιο γραφείο όπου υπάρχουν υπολογιστές και κάμερες. Έτσι η εταιρεία ελέγχει την όλη δραστηριότητα και κερδίζει από το στριπτίζ των υπαλλήλων της. Οι εργοδότες αναζητούν νέες κοπέλες συνήθως μέσα από διαφημίσεις σε φόρουμ σε ιστοσελίδες γνωριμιών και κυρίως στο facebook.

Δες  Ροζ τηλέφωνα στην Αθήνα

Τι κερδίζουν;

Τα ποσά ποικίλουν από γυναίκα σε γυναίκα αφού εξαρτώνται από την ποσότητα πελατών που μπορεί να εξυπηρετήσει η κάθε μια καθώς και από το πόσο καλή είναι για να μπορεί να έχει συνέχεια πελάτες. Όπως είναι φυσικό μια όμορφη γυναίκα με καλοσχηματισμένο σώμα και διάθεση για σεξ παιχνίδια θα κερδίζει πολύ περισσότερα από μια άσχημη χοντρομπαλού που όσο και να ζορίζεται δεν θα μπορεί να την φτάσει. Οι πελάτες πληρώνουν για να διασκεδάσουν και φυσικά επιλέγουν ανάλογα με την προσφορά. Οι πληροφορίες διανέμονται από στόμα σε στόμα ή μέσω φόρουμ που ασχολούνται σχετικά με το αντικείμενο και έτσι πελάτες υπάρχουν πάντα.

Τα ωραία μοντέλα κερδίζουν περισσότερα 200 $ την ημέρα καθώς σε αυτή την δουλειά δεν υπάρχει ταβάνι αλλά κάθε κοπέλα έχει την δυνατότητα να κερδίσει τόσα όσα μπορεί.

Ποιοι είναι πελάτες;

Οι πελάτες εκτός από Έλληνες που ψάχνουν να διασκεδάσουν την πλήξη τους αναζητώντας νέα γκόμενα για one nignt stand ραντεβού στο  facebook είναι συνήθως Ασιάτες και Άραβες που τρελαίνονται από την παρουσιά μιας λευκής γυναίκας. Στης κοινωνίες τους το σεξ αποτελεί ταμπού και η επιθυμία για σεξ με μια ξένη είναι τεράστια. Έτσι έχοντας οικονομική άνεση, από πετροδόλαρα και παιχνίδια στο χρηματιστήριο επενδύουν στην σεξουαλική διασκέδαση τους μέσω σκάιπ.

Επάγγελμα του παρόντος είναι το σεξ μέσω σκάιπ που έχει τεράστια κέρδη και κάθε μέρα προσελκύει καινούριους χρήστες. Το facebook είναι ο κύριος τροφοδότης του σε πελατεία και το κράτος παρακολουθεί χωρίς να επεμβαίνει στην οικονομική δοσοληψία έχοντας ως απασχόληση την διαιώνηση της καρέκλας του κάθε υπαλληλάκου, κομματόσκυλου που φροντίζει να εργάζεται ως επαγγελματίας πολιτικός τουλάχιστον 3-4 γενιές. Ξεφτίλα και σαπίλα!

Δες  Μόνο αναστεναγμούς ακούς στα ροζ τηλέφωνα;

Τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα from Soula Milona on Vimeo.