Μαθήματα πορνό από μια αληθινή πορνοστάρ

Στο Κολλέγιο Pasadena City College οι φοιτητές έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν να μπαίνει στην αίθουσα διδασκαλίας η πορνοστάρ Jessika Drake, να κάθεται στην θέση του καθηγητή τους για να τους μιλήσει για την βιομηχανία πορνό. Η ιδέα ήταν ενός καθηγητή του Ougo Svaizzer ο οποίος θεώρησε ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει και να πει περισσότερα για την πορνογραφία από μια πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες υψηλού κασέ.

Jessica Drake

Και είχε απόλυτο δίκαιο αφού στην μια ώρα που η διάσημη πορνοστάρ μιλούσε για το σεξ οι φοιτητές στην κυριολεξία κρεμόντουσαν από τα χείλη της. Η βιομηχανία σεξ στην Αμερική μόνο κάνει ετήσιο τζίρο περισσότερα από 25 δις δολάρια, και παρέχει εργασία σε χιλιάδες ανθρώπους.

Η έκπληξη για τους φοιτητές

Γιατί όμως οι φοιτητές ήταν τόσο εντυπωσιασμένοι; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Η πορνοστάρ τους μίλησε από πρώτο χέρι για τα συμβαίνοντα στον χώρο της βιομηχανίας σεξ, την οποία φυσικά γνωρίζει άριστα και από πρώτο χέρι. Κανείς καθηγητής δεν έχει τέτοια εσωτερική πληροφόρηση για να μπορέσει να κάνει καλύτερη λεπτομερή ανάλυση του θέματος.  Φυσικά και η εξωτερική εμφάνιση της Τζέσικα συνέβαλε οι φοιτητές να μείνουν καθηλωμένοι στα θρανία τους και να την παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

03  Γυναικεία σεξουαλικότητα

Ποια είναι η Jessica Drake

H Jessica Drake είναι πολύ γνωστό όνομα στο χώρο του πορνό θεάματος. Έχοντας κάνει δεκάδες ταινίες για ενήλικες, φωτογραφίσεις για μεγάλα περιοδικά και συχνή εμφάνιση στην Playboy TV η πανέμορφη Τεξανή είναι αγαπημένη εικόνα χιλιάδων αντρών.

Το μάθημα είχε ως σκοπό να δείξει εκείνα τα στοιχεία της βιομηχανίας για ενήλικους που την κάνουν τόσο μαγευτική και θελκτική από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της, και πως καταφέρνει να μην την αγγίζει ο χρόνος και να παράγει συνέχεια νέους σταρ οι οποίοι να γεμίζουν τα ταμεία των εταιρειών που παράγουν και διακινούν ταινίες σεξ.  Ζούμε σε έναν κόσμο όπου το πορνογραφικό υλικό υπάρχει παντού όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να έχουν εσωτερική πληροφόρηση από πρώτο χέρι για τα τεκταινόμενα εντός του.

Δες  Αυτοκόλλητα στρινγκ κιλοτάκια

Ο έξυπνος καθηγητής

Ο καθηγητής πρόσθεσε στην συνέντευξη που ακολούθησε για τοπικό κανάλι ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας της πορνοστάρ δεν προβλήθηκε ταινία για ενήλικες όμως δόθηκε στους φοιτητές εντολή να δούνε και να γράψουν εργασία στο σπίτι τους επάνω σε ταινία της Τζέσικα. Χαριτολογώντας ο Ougo Svaizzer είπε ότι περιμένει με ανυπομονησία της εργασίες των φοιτητών του για να δει αν κατάλαβαν και εμπέδωσαν το μάθημα σωστά.

Η Τζέσικα Ντρέικ ήταν πολύ απλή και προσιτή κατά την ομιλία της και μίλησε για τη προσωπική της εμπειρία στον χώρο του θεάματος. Αναφέρθηκε για τα πρώτα βήματα στον χώρο καθώς και για της δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή αλλά και αργότερα με συναδέλφους της. Ελάχιστοι φυσικά ήξεραν ότι η Τζέσικα έχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Τέξας  και όταν τους είπε ότι κατά την διάρκεια των σπουδών της δούλευε ως στριπτιζέζ στο ποιο γνωστό νυχτερινό μπαρ της πόλης για να μπορεί να πληρώνει τα ακριβά δίδακτρα, πολλοί φοιτητές έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Ίσως οι περισσότεροι έχουμε στερεότυπα τα οποία δεν μας αφήνουν να δούμε πέρα από την μύτη μας και έχοντας διαμορφώσει μια γνώμη για κάτι πολύ δύσκολα αναθεωρούμε απόψεις.

Τι δουλειά είναι να φτιάχνεις ταινίες σεξ;

Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι στην πραγματικότητα το πορνό, και ότι είναι πολύ εύκολο πράγμα να κάνεις σεξ μπροστά σε 10 κάμερες και 50 ανθρώπους σε μια σκηνή είναι πολύ γελασμένη είπε η Τζέσικα.  Το σεξ επί σκηνής απαιτεί απόλυτη αφοσίωση στην εργασία που κάνεις, εκτός αυτού πρέπει να γυμνάζεις και να φροντίζεις το σώμα σου έτσι ώστε να είσαι σε φανταστική φόρμα για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στον τεράστιο ανταγωνισμό που υπάρχει στον χώρο.

Δες  Σάιτ που χρηματοδοτεί πορνό δημιουργίες?

Δες επίσης 3 τεχνικές για αύξηση της σεξουαλικής αντοχής

Οι προοπτικές στο Pasadena City College

Το Pasadena City College πρωτοπορεί και όσο θα έχει τέτοιους καθηγητές που σκέφτονται πλατιά θα κρατά τα πρωτεία στην πολιτεία και θα δημιουργεί φοιτητές οι οποίοι θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Βασικά στοιχεία τα οποία είναι μαγνήτης για τους νέους που βρίσκονται στο στάδιο επιλογής του σωστού κολεγίου που θα θέσει της βάσεις για την επαγγελματική τους αποκατάσταση αργότερα.