3 μήνες φυλακή για σεξ σε ταξί στο Ντουμπάι!

Το Ντουμπάι είναι πολύ όμορφο και δίνει πάρα πολλές ευκαιρίες στους δυτικούς τουρίστες για να δούνε και να κάνουν shopping therapy όμως παραμένη μουσουλμανική χώρα. Οι νόμοι της είναι αυστηρότεροι από αυτούς που έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε σε άλλες δυτικές χώρες και όσο και να προσπαθούν τα ΗΑΕ να προσελκύουν δυτικούς τουρίστες πάντα αυτό το τείχος θα υπάρχει.

κατηγορούμενοι για σεξ σε ταξί

Κατηγορούμενοι για σεξ σε ταξί

Έτσι και τώρα ενόπιον της δικαιοσύνης βρέθηκαν μια Αγγλίδα και ένας Ιρλανδός με την κατηγορία ότι εκτός του ότι έπιναν σε δημόσιο χώρο αλκοόλ έκαναν και σεξ μέσα σε ένα ταξί. Ο ταξιτζής τους κάρφωσε στην αστυνομία και ο δικαστής τους επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, απέλαση από την χώρα και πρόστιμο 850 δολαρίων στον καθένα.

Πάλι καλά, αφού μπορουσε να ήταν πολύ χειρότερα, καθώς σε αυτές της χώρες η αξία της ανθρώπινης ζωής μετριέται με διαφορετικό τρόπο.  Παρά τα λόγια ότι τα ΗΑΕ κάνουν προσπάθειες να δειξουν έναν πιο δυτικό προφίλ προσβλέποντας στα πορτοφόλια τον τουριστών το γεγονός αυτό δείχνει ότι παραμένουν μια χώρα όπου το Ισλάμ διοικοί και αποφασίζει.

Ο Κόνορ Μακρέντμοντ και η Ρεμπέκα Μπλέικ φυσικά και αρνήθηκαν αμφότεροι της επισυναπτόμενες κατηγορίες περί διάπραξης “σεξ μέσα στο ταξί” όμως στην εμφάνιση τους στο δικαστήριο παραδέχτηκαν ότι έπιναν αλκοό σε δημόσιο χώρο, προφανός τακτική του δικηγόρου τους για την αποφηγή μεγαλήτερης ποινής.

dubai towers

dubai towers

Τελικά το δικαστήριο τους επέβελα την ποινή που προαναφέραμε και αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού η φυλάκιση είναι εξαγοράσιμη, πρόσθεσε στο Ρόιτερς ο δικηγόρος τους.

Το Ισλάμ απαγορεύει στους μουσουλμάνους να πίνουν αλκοόλ, πολύ περισσότερο σε δημόσια θέα, αν και οι μισοί τουλάχιστον το κάνουν κρυφά στα σπίτια τους. Στα Εμιράτα, αυτοί που δεν είναι μουσουλμάνοι έχουν το δικαίωμα να καταναλώσουν αλκοόλ, μόνο στα στα ξενοδοχεία και στα μπαρ, που υπάρχουν γιαυτόν τον σκοπό.

Οι Άραβες έχουν φτιάξει έναν τεχνιτό παράδεισο στο Ντουμπάι με εκπληκτικά κτήρια από αρχιτεκτονική άποψη, τεχνιτά νησιά κλπ σε μια προσπάθεια να απεγκλωβιστούν από την εξάρτηση του πετρελαίου που πριν ήταν ο μοναδικός εισαγωγέας πλούτου. Τώρα προσπαθούν και το έχουν καταφέρει να αναπτύξουν μια συμαντική τουριστική υποδομή η οποία πουλάει έναν ακριβό προιόν σε δυτικούς τουρίστες οι οποίοι έχουν οικονομική επιφάνεια. Όμως τα ΗΑΕ παραμένουν και θα παραμείνουν για πάντα μια μουσουλμανική χώρα όπου τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά από της υπόλοιπες δυτικές δημοκρατίες.

Οπότε ας επιδεικνύουμε μεγαλύτερη προσοχή όταν επισκεπτόμαστε τέτοιες χώρες όπου πολύ εύκολα μπορεί να βρεθούμε άσχημα μπλεγμένοι και να ζήσουμε στην πλάτη μας το Εξπρές του Μεσονυχτίου.

Tagged with: , ,
Posted in Ερωτικές ιστορίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια