Στό Google TV έχει και δωρεάν τσόντες!

Η Google δεν είναι μόνο η γνωστή μηχανή αναζήτησης αλλά έχει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες που άλλες είναι επιτυχημένες και άλλες όχι. Μια από αυτές είναι και το Google TV. Σε συνεργασία με την sony αγοράζεις έναν αποκωδικοποιητή αξίας 200 Βρετανικές λίρες και έχεις πρόσβαση σε περισσότερο από 100000 ταινίες και σειρές καθώς και youtube channnel, apps κτλ.

vivid_entertainment on google tv

Vivid_entertainment on google tv

Η google είναι κολοσσός και μπορεί να υποστηρίξει την τηλεόραση της με περιεχόμενο που φυσικά ΔΕΝ είναι πειρατικό. Οπότε δεν θα φοβάσαι μην σε επισκεφτούν οι κυβερνομπάτσοι για να σου πάρουν τον υπολογιστή επειδή βλέπεις πειρατικές ταινίες.

Τηλεόραση όμως χωρίς τσόντες δεν πουλάει πολύ, αφού όλοι όσοι είναι στο παιχνίδι έχουν προσθέσει 1-2 κανάλια που παίζουν ταινίες πορνό επί 24ώρης βάσης καθώς και άλλα μερικά που βάζουν ταινίες για ηλικιωμένους μετά της 12 το βράδυ.   Για να είναι ανταγωνιστική η γκούγκλ έκλεισε συμφωνία με την Vivid Entertainment για την μετάδοση όλου του 24ώρου ερωτικών ταινιών έτσι ώστε να μπορεί να πιάνει το αντρικό κοινό που αναζητά τέτοια διασκέδαση. Δηλαδή κάτι περισσότερο από το 80%. ΄-)

Η Vivid είναι ο κυρίαρχος στον χώρο του πορνό, εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζοντας της επιλογές της γκούγλ να κάνει συμφωνίες με πολύ μεγάλες εταιρείες που έχουν εξειδίκευση στο προϊόν, δεν προκαλεί έκπληξη, άλλα αντίθετα δείχνει πως λειτουργεί το αμερικανικό μοντέλο business!

Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι εσύ με όλα, ούτε να καταλαβαίνεις από όλα, το μυστικό είναι στο outsourcing. Απλά το δίνεις στους ειδικούς και μετράς τα κέρδη σου. Έτσι λειτουργεί το αμερικανικό όνειρο.

Η Vivid θα παίζει όλη την ημέρα τσόντες στο κανάλι της Google TV, φυσικα δωρεάν, αφού σκοπός είναι ο εθισμός και όχι η συνδρομή. Η ποιότητα είναι HD, και τα μοντέλα τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Βέβαια μια τόσο μεγάλη και σοβαρή εταιρεία όπως η Vivid έχει φροντίσει εκτός από της αισθησιακές ταινίες, της παρωδίες γνωστών blockbuster, και τα ερασιτεχνικά δήθεν κλιπάκια από διασημότητες που επιθημούν προβολή να έχει και επιμορφωτικά προγράμματα σεξουαλικής φύσεως.

Σε συνέντευξη του ο Steven Hirsch, πρόεδρος της Vivid ανέφερε ότι με την κίνηση αυτή το Google TV δίνει την ευκαιρία σε περισσότερα άτομα σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν αισθησιακές ταινίες σε υψηλή ανάλυση, μέσα από μια τηλεόραση που λειτουργεί ως  Internet TV. Το όλο εγχείρημα για να υλοποιηθεί χρειάστηκε να περάσει σχεδόν χρόνος αφού ήταν πολλές οι λεπτομέρειες που έπρεπε να λυθούν. Τώρα όμως όλα είναι ΟΚ και οι συνδρομητές του καναλιού θα απολαμβάνουν και τσόντες στην τηλεόραση τους. Και μάλιστα δωρεάν.

Το μέλλον της τηλεόρασης είναι στενά συνδεδεμένο με το ίντερνετ και ήδη υπάροχυν αρκετές internet tv που έναντι πολύ μικρής συνδρομής, είτε αγοράς αποκωδικοποιητή παρέχουν τηλεόραση στα μέλη τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ δεν χρειάζεσαι ούτε κεραίες, ούτε δοριφορικά πιάτα, ούτε τίποτα. Στην οθόνη του υπολογιστή σου, ή του έξυπνου τηλεφώνουσου,  ή σε μια μεγάλη τηλεόραση για καλύτερα βλέπεις ταινίες σε πραγματικό χρόνο.

Ποίο λέει όχι σε τζάμπα τσόντες;

Tagged with: , , ,
Posted in Σεξ
1 Comment » for Στό Google TV έχει και δωρεάν τσόντες!
  1. Σε ποιο τσοντοσαιτ μπορούμε να δούμε Ελληνικές τσόντες τζάμπρα ρε φίλε; Ψάχνω στο γκουκλ όμως δεν βρίσκω τίποτα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια