Η Google δεν είναι μόνο η γνωστή μηχανή αναζήτησης αλλά έχει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες που άλλες είναι επιτυχημένες και άλλες όχι. Μια από αυτές είναι και το Google TV. Σε συνεργασία με την sony αγοράζεις έναν αποκωδικοποιητή αξίας 200 Βρετανικές λίρες και έχεις πρόσβαση σε περισσότερο από 100000 ταινίες και σειρές καθώς και youtube channnel, apps κτλ.

Η google είναι κολοσσός και μπορεί να υποστηρίξει την τηλεόραση της με περιεχόμενο που φυσικά ΔΕΝ είναι πειρατικό. Οπότε δεν θα φοβάσαι μην σε επισκεφτούν οι κυβερνομπάτσοι για να σου πάρουν τον υπολογιστή επειδή βλέπεις πειρατικές ταινίες.
Τηλεόραση όμως χωρίς τσόντες δεν πουλάει πολύ, αφού όλοι όσοι είναι στο παιχνίδι έχουν προσθέσει 1-2 κανάλια που παίζουν ταινίες πορνό επί 24ώρης βάσης καθώς και άλλα μερικά που βάζουν ταινίες για ηλικιωμένους μετά της 12 το βράδυ. Για να είναι ανταγωνιστική η γκούγκλ έκλεισε συμφωνία με την Vivid Entertainment για την μετάδοση όλου του 24ώρου ερωτικών ταινιών έτσι ώστε να μπορεί να πιάνει το αντρικό κοινό που αναζητά τέτοια διασκέδαση. Δηλαδή κάτι περισσότερο από το 80%. ΄-)
Η Vivid είναι ο κυρίαρχος στον χώρο του πορνό, εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζοντας της επιλογές της γκούγλ να κάνει συμφωνίες με πολύ μεγάλες εταιρείες που έχουν εξειδίκευση στο προϊόν, δεν προκαλεί έκπληξη, άλλα αντίθετα δείχνει πως λειτουργεί το αμερικανικό μοντέλο business!
Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι εσύ με όλα, ούτε να καταλαβαίνεις από όλα, το μυστικό είναι στο outsourcing. Απλά το δίνεις στους ειδικούς και μετράς τα κέρδη σου. Έτσι λειτουργεί το αμερικανικό όνειρο.
Η Vivid θα παίζει όλη την ημέρα τσόντες στο κανάλι της Google TV, φυσικα δωρεάν, αφού σκοπός είναι ο εθισμός και όχι η συνδρομή. Η ποιότητα είναι HD, και τα μοντέλα τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Βέβαια μια τόσο μεγάλη και σοβαρή εταιρεία όπως η Vivid έχει φροντίσει εκτός από της αισθησιακές ταινίες, της παρωδίες γνωστών blockbuster, και τα ερασιτεχνικά δήθεν κλιπάκια από διασημότητες που επιθημούν προβολή να έχει και επιμορφωτικά προγράμματα σεξουαλικής φύσεως.
Σε συνέντευξη του ο Steven Hirsch, πρόεδρος της Vivid ανέφερε ότι με την κίνηση αυτή το Google TV δίνει την ευκαιρία σε περισσότερα άτομα σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν αισθησιακές ταινίες σε υψηλή ανάλυση, μέσα από μια τηλεόραση που λειτουργεί ως Internet TV. Το όλο εγχείρημα για να υλοποιηθεί χρειάστηκε να περάσει σχεδόν χρόνος αφού ήταν πολλές οι λεπτομέρειες που έπρεπε να λυθούν. Τώρα όμως όλα είναι ΟΚ και οι συνδρομητές του καναλιού θα απολαμβάνουν και τσόντες στην τηλεόραση τους. Και μάλιστα δωρεάν.
Το μέλλον της τηλεόρασης είναι στενά συνδεδεμένο με το ίντερνετ και ήδη υπάροχυν αρκετές internet tv που έναντι πολύ μικρής συνδρομής, είτε αγοράς αποκωδικοποιητή παρέχουν τηλεόραση στα μέλη τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ δεν χρειάζεσαι ούτε κεραίες, ούτε δοριφορικά πιάτα, ούτε τίποτα. Στην οθόνη του υπολογιστή σου, ή του έξυπνου τηλεφώνουσου, ή σε μια μεγάλη τηλεόραση για καλύτερα βλέπεις ταινίες σε πραγματικό χρόνο.
Ποίο λέει όχι σε τζάμπα τσόντες;
Σε ποιο τσοντοσαιτ μπορούμε να δούμε Ελληνικές τσόντες τζάμπρα ρε φίλε; Ψάχνω στο γκουκλ όμως δεν βρίσκω τίποτα