Τι σου είναι η ζωή;

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί σε κάποια στιγμή της ζωής μας όταν έχουμε νοιώσει ερωτευμένοι “Μ ‘αγαπά, δεν μ ‘αγαπά;” Και έχουμε μαδήσει την μαργαρίτα. Συνήθως βγαίνει μ ‘αγαπά και η ψυχή μας χαίρεται, μήπως όμως στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι έτσι;

μαργαρίταΈχουμε ξοδέψει πάρα πολλές ώρες προσπαθώντας να αναλύσουμε τα γεγονότα και να αναζητήσουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι κάποιος άντρας μας αγαπά. Εγώ και οι φίλες μου προσπαθήσαμε επι μήνες να ερμηνεύσουμε την “ιδιαίτερη” φύση των ανδρών και να αναζητήσουμε για απαντήσεις στα ψιλά γράμματα. Όμως η αντρική φύση δεν είναι ούτε στο ελάχιστο τόσο πολύπλοκη και δαιδαλώδεις όπως η γυναικεία. Στους άντρες αρέσει να είναι ευθείς και να δηλώνουν εξαρχής της προθέσεις τους, κάτι που δεν ισχύει στης γυναίκες.

Σήμερα όμως θέλω να μοιραστώ μαζί σας την απάντηση. Και η απάντηση είναι πολύ απλή.

Όταν μας αγαπάει ένας άντρας, εμείς αισθανόμαστε αυτήν την αγάπη με όλη την ύπαρξή μας και την βλέπουμε σε κάθε του λέξη, ματιά, και χειρονομία του. Όταν νιώθουμε ότι ένας άντρας μας αγαπάει, η ψυχή μας αγαλιάζει, το σώμα μας χαίρεται, ο χρόνος σταματά και ζούμε μια κατάσταση ευδαιμονίας και νιρβάνα.

Αν αναρωτηθούμε αν κάποιος άντρας μας αγαπάει αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη συμβεί.

Υπάρχουν στιγμές σε μια σχέση όπου αναρωτιόμαστε πόσο μας αγαπάει ο αγαπημένος μας. Γιατί δεν μας αγαπά περισσότερο, ή γιατί νιώθουμε ότι η αγάπη του δεν μας αγγίζει; Νιώθουμε σαν να υπάρχει μια αίσθηση ότι κάτι λείπει.

Αν όμως αυτήν την στιγμή ρωτήσετε τον εαυτό σας αν στα αλήθεια σας αγαπά, αυτό σημαίνει ότι αμφιβάλετε για την αγάπη του και δεν αισθάνεστε την αγάπη που αναζητάτε.

Δες  Τι σεξ μας αρέσει να κάνουμε;

Όταν η αγάπη είναι παρούσα δεν μπορεί να μπερδευτεί με κανένα άλλο συναίσθημα. Απλά το νιώθεις και το ξέρεις ότι είσαι αγαπημένη.