Έρωτας μετά τα 40: Τι πρέπει να προσέξουμε;

sheseis-erotikes

Οι σχέσεις στην ζωή μας είναι ολοένα και πιο δύσκολες και περίπλοκες, κάτι που αυξάνετε ιδιαίτερα μετά την ηλικία των 40 ετών. Οι ψυχοθεραπευτές αναλύουν τις περιπτώσεις που ο έρωτας έρχεται στη ζωή μετά από τα σαράντα και εξηγούν ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες που πρέπει να προσέξουμε. Σε αυτή την ηλικιακή περίοδο οι άντρες είναι στην πιο παραγωγική τους φάση, είναι πλέον ώριμοι και έχουν φτιάξει την ζωή τους. Έτσι θα πρέπει να λάβουν και της σωστότερες αποφάσεις για τον γάμο της ζωής τους που τόσο περίμεναν, μέχρι να συναντήσουν την τελεία σύζυγο.

Ο έρωτας στους μεσήλικες είναι διαφορετικός από ότι στους 20-δες

Ας δούμε τι θα πρέπει να προσέξετε:

  • Είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε στης νέες συνθήκες, λόγου του ότι έχετε συνηθίσει σε συγκεκριμένα δεδομένα. Η ρουτίνα και οι συνήθειες είναι κακοί σύμβουλοι.
  • Οι εμπειρίες από προηγούμενες σχέσεις λειτουργούν αρνητικά και πρέπει να δείτε την υποψήφια με φρέσκια καινούρια ματιά.
  • Σε αυτή την ηλικία είναι φυσιολογικό να είστε επιλεκτικοί και να έχετε υψηλά κριτήρια. Οικονομικά, κοινωνικά και εμφάνισης της κοπέλας.

 

Μη βιάζεστε. Όταν συναντήσετε τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλατε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας θα το αισθανθείτε. Αφήστε την φύση να σας μιλήσει, πριν πάρετε την απόφαση σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει όντως την καλύτερη δυνατή επιλογή και ακολουθήστε την καρδιά σας.

 

Αυνανιζόμενος ειδικά για σένα

 

Συχνά οι άντρες στα 40 κάνουν λάθος σκέψεις και επιλέγουν γυναίκες οι οποίες δεν έχουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν με αποτέλεσμα γρήγορους χωρισμούς. Αναζητήστε προσεκτικά εκείνη την κοπέλα η οποία έχει μέσα της αυτό που ψάχνετε και που θέλει να το μοιραστεί μαζί σας.

Δες  Σχέση από το Ίντερνετ

Προσοχή να μην πληγωθείτε ξανά

Ειδικά οι πληγωμένοι από σχέσεις οι οποίοι έχουν μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους (πάνω από 1-2 χρόνια) έχουν συνηθίσει την μοναξιά και την προτιμούν από το να μπουν σε μια νέα σχέση η οποία να τους πληγώσει ξανά.  Έτσι το σκέφτονται πολύ και υπολογίζουν τα υπέρ και τα κατά με αποτέλεσμα να επέρχεται κούραση στο ζευγάρι και συχνά νέο διαζύγιο.

 

Τηλεφωνικό σεξ & ερωτικές φαντασιώσεις

Θα προτείναμε να ελέγξετε τη δική σας στάση και συμπεριφορά και να είστε έτοιμοι να κάνετε συμβιβασμούς, χωρίς τους οποίους κανένας γάμος δεν μπορεί να πετύχει. Στον γάμο όπως και στην πολιτική οι αμοιβαίοι συμβιβασμοί είναι το μυστικό της επιτυχίας. Καλό είναι από την αρχή μα είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς στα θέλω σας, ώστε να μπορέσει η γυναίκα δίπλα σας να τα αναγνωρίσει και να κινηθείτε σε μια κοινή γραμμή. Είναι εξαιρετικής σημασίας να κοιτάτε και οι δυο σας προς την ίδια κατεύθυνση.

nyfi-tilefoniko-sex

Κάντε τηλεφωνικό σεξ με την κοπέλα σας

Μη φοβάστε την αγάπη, είναι υπεροχή αρκεί να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες σας για να την απολαύσετε. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανανεώσετε την σχέση σας είναι το τηλεφωνικό σεξ. Υπάρχουν δεκάδες σεξ τηλέφωνα όπου μπορείτε να κάνετε sex chat με κοπέλες και να διασκεδάσετε χαρίζοντας στον ανδρισμό σας πολλά λεπτά ηδονής.

 

Πληρωμένες ερωτικές φαντασιώσεις

Πριν μπείτε σε μια καινούρια σχέση καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι και να το θέλετε. Έτσι θα μπορείτε να την αξιολογήσετε καλύτερα και να της δώστε πραγματική ευκαιρία να πετύχει και να οδηγήσει σε γάμο.