Ίσως έχετε συνηθίσει ως άντρες να ψάχνετε σεξ έστω και τηλεφωνικό σε ροζ γραμμές από γυναίκες που εργάζονται εκεί, όμως τι συμβαίνει όταν μια γυναίκα καλέσει και ζητήσει να κάνει σεξ από απόσταση ή απλά θέλει να εξομολογηθεί μια ερωτική της φαντασίωση με μια άλλη γυναίκα; Το τηλεφωνικό σεξ μεταξύ γυναικών είναι η καλύτερη εμπειρία που μπορεί να έχεις αν είσαι γυναίκα και αν δεν το έχεις κάνει σου συστήνω να το δοκιμάσεις.

λεσβιακά ροζ τηλέφωναΟι γυναίκες είναι από την φύση τους πολύ πιο τέλεια πλάσματα από τους άντρες και έχοντας την ιδιότητα να αναπαράγουν το ανθρώπινο είδος έχουν και περισσότερη συναισθηματικότητα. Ο πλούσιος εσωτερικός τους κόσμος αναζητά περισσότερη διασκέδαση και ικανοποίηση από έναν άντρα. Το τηλεφωνικό σεξ είναι ένα ατέλειωτο παιχνίδι φαντασιώσεων όπου η ερωτική φαντασία καλπάζει και δημιουργεί ένα συνεχές συνονθύλευμα χρωμάτων και εντυπώσεων όπου αναμιγνύονται το φανταστικό με τον πραγματικό. Δεν θα μπορούσε να λείπουν και οι ροζ γραμμές για γυναίκες από αυτό το παιχνίδι, αφού το κοινό τους είναι πολύ πιστότερες ακόμη και από τους γκέι.

Οι γυναίκες που καλούν στα λεσβιακά ροζ τηλέφωνα συνήθως δεν το κάνουν για πρώτη φορά. Μετά από συνεχές ψάξιμο έχουν καταλήξει σε 2-3 νούμερα όπου έχουν γνωριστεί με της κοπέλες που εργάζονται εκεί και έχουν γίνει φιλαράκια. Μερικές φορές μάλιστα δεν μιλάνε καν για άντρες ή για σεξ αλλά απλά κουτσομπολεύουν ως κλασσικές κατίνες, αφού δεν υπάρχει γυναίκα που να μην γουστάρει το κουτσομπολιό και τα ψώνια.  Στο ενδιάμεσο θα εμφανιστούν και οι άντρες αφού χωρίς άντρες δεν υπάρχει ζωή.

Λεσβιακό σεξ σε ροζ τηλέφωνο

Δες  Τηλεγνωριμίες

Λεσβίες δηλωμένες, κρυφολεσβίες αλλά και straight γυναίκες που θα ήθελαν να δοκιμάσουν πως είναι να κάνεις έρωτα με μια άλλη γυναίκα καλούν σε τέτοιες γραμμές είτε για να μάθουν νέα πράγματα, είτε για να διηγηθούν δικές τους απόκρυφες εμπειρίες. Η γυναικεία φαντασία δεν έχει όρια, ούτε περιορισμούς και πλάθει ότι ζητήσει η κάτοχος της. Σύνηθες κουβέντες είναι στο στιλ: “Είμαι κοπέλα που θέλει να νιώθει απελευθερωμένη και θέλω να δοκιμάσω να κάνω σεξ με μια άλλη κοπέλα. Έχω πλούσιο στήθος, που σημαίνει και τεράστιο κώλο, αλλά αυτό θα το δεις όταν με δεις, και μου αρέσει να χρησιμοποιώ ερωτικά βοηθήματα και αξεσουάρ.”

Μια τέτοια γυναίκα ξέρει τι θέλει και πως να το πετύχει οπότε η συνομιλία κυλά αβίαστα. Τα ροζ τηλέφωνα που απευθύνονται σε γυναίκες έχουν αφοσιωμένο κοινό που καλεί συνειδητά. Αυτό το κοινό επισκέπτεται και ανάλογες ροζ ιστοσελίδες στο Ίντερνετ που είτε είναι φόρουμ όπου τα μέλη “κουβεντιάζουν” μεταξύ τους, είτε είναι blogs, όπου στα σχόλια μπορείς να δεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Το Ίντερνετ προσφέρει πολύ διασκέδαση ειδικά μετά την εμφάνιση του facebook στην Ελλάδα όπου όλοι οι κουτσοί, στραβοί και ανώμαλοι εκφράζονται δια του “γράφειν”. Κακόμοιροι και ταλαίπωροι αργόσχολοι πολίτες. Τώρα με την οικονομική κρίση οι ροζ γραμμές έχουν λιγότερο κοινό αφού ο κόσμος το σκέφτεται πως να ξοδέψει τα λιγοστά χρήματα του όμως πάντα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν αυτό το οικονομικό πρόβλημα και που επιλέγουν αυτόν τον τρόπο διασκέδασης.

Ίσως η κρίση κάνει καλό αφού σε αναγκάζει να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσες δεδομένα.

Δες  Τα ροζ τηλέφωνα τον καιρό της κρίσης

Κάνε κλικ εδώ αν σου αρέσουν τα γκέι σεξ τηλέφωνα και θέλεις να μπεις σε μια μεγάλη αντρική παρέα που έχει τους δικούς της νόμους. Μπορεί να σου “κάτσει” και ραντεβού για το βράδυ αν είσαι ξέμπαρκος και ψάχνεις αντρική παρέα. Τόλμησε το…..