Στον ζωολογικό κήπο της Σεβίλης οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να κάνουν ένα πείραμα με έναν αρσενικό χιμπατζή. Τοποθέτησαν μια τηλεόραση μπροστά στο κλουβί του και του έδωσαν το τηλεχειριστήριο έτσι ώστε να μπορεί να αλλάζει τα κανάλια.

χιμπατζής
Έθισαν χιμπατζή να βλέπει τσόντες

Περίμεναν να δούνε της αντιδράσεις του όταν θα άνοιγε κανάλια σαν το animal planet, και το national geographic, αφού πίστευαν ότι θα τον ενδιέφερε να δει άλλα ζώα μπροστά του.

Πως να καταλάβεις ότι αρέσεις σε μια γυναίκα?

Με έκπληξη όμως είδαν ότι ο χιμπατζής βρήκε πορνοκανάλια και ολοένα και πιο συχνά τα επισκεπτόταν για να δει τα ενδιαφέροντα που συνέβαιναν εκεί. Μετά από ένα μήνα ο χιμπατζής έβλεπε την μισή μέρα τσόντες και μετά από 3 μήνες το σκληρό πορνό ήταν η αποκλειστική του διασκέδαση.

Ενώ στην αρχή δυσκολευόταν να αλλάζει τα κανάλια και το πετύχαινα τυχαία, μετά από τρίμηνη παρακολούθηση τηλεόρασης ο αρσενικός χιμπατζής έγινε λάτρης της τσόντας και σχεδόν πάντα κατάφερνε να βρει το αγαπημένο του κανάλι μέσα σε 5 λεπτά από την στιγμή που άνοιγε την τηλεόραση.

Αφού παρακολουθούσε πορνό για 5-10 λεπτά μετά αυνανιζόταν και γινόταν ανήσυχος, και επιθετικός αφού έδειχνε την ανάγκη του να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον θηλυκό χιμπατζή.  Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου δεν αναφέρουν αν συνέχισαν τον πείραμα του βάζοντας στο κλουβί του θηλυκό χιμπατζή έτσι ώστε να δούνε και ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη που να προέρχεται από την τσόντα που παρακολουθούσε ο Μπομ, (αυτό είναι το όνομα του χιμπατζή).

Πάντως αποδεικνύεται περίτρανα ότι το σεξ μεταξύ των ανθρώπων επηρεάζει και τα ζώα, που αντιδρούν τελείως αυθόρμητα με το ένστικτο τους που τους παρακινεί να κάνουν σεξ. Έτσι βλέπουμε ότι και κάποια ζώα μπορούν να κάνουν σεξ για το κέφι τους και όχι μόνο με αναπαραγωγικούς σκοπούς.

Δες  10 χρόνια φυλακή για κλοπή φωτογραφιών

Όπως ακριβώς και εμείς…

Αν αναρωτιέστε τι σεξ θα σας άρεσε να κάνετε μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθο, καθώς και να μάθετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο σεξαπίλ και στην χυδαιότητα.

Το σεξ κάνει καλό στην σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων αλλά και τον ζώων και με το πείραμα αυτό αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η σεξουαλική ανάγκη είναι απαραίτητη και ισάξια όπως η ανάγκη για τροφή. Κάντε περισσότερο σεξ και θα νιώσετε πολύ καλύτερα και πολύ πιο ευτυχισμένοι….