Τρανσέξουαλ φωτογραφίζεται για το περιοδικό “Candy” ντυμένος ως Μισέλ Ομπάμα. Το περιοδικό “Candy” είναι το πρώτο lifestyle περιοδικό στης ΗΠΑ αποκλειστικά για τρανσέξουαλ ανθρώπους. Στο τελευταίο του τεύχος επέλεξε να προβοκάρει και να διαφημίσει την Κόνι Φλέμιγκ, ένα μαύρο μοντέλο και τρανσέξουαλ ντύνοντας την σαν την πρώτη κυρία της Αμερικής την Μισέλ Ομπάμα.

τρανσέξουαλ
Τρανσέξουαλ ποζάρει ως Μισέλ Ομπάμα

Στης φωτογραφίες μοιάζει αρκετά πάντως καθώς κρατά το σημαιάκι των ΗΠΑ και ορκίζεται στην Βίβλο. Με την βοήθεια Χολιγουντιανών stylist το μακιγιάζ και η ενδυμασία έδεσε καταπληκτικά. Τι κάνεις αν έχεις χρήμα;

Το περιοδικό “Candy” ειδικεύεται στο να παρουσιάζει την κουλτούρα τον τραβεστί, τρανσέξουαλ, λεσβιών και γκέι και όλων αυτών που είναι και νιώθουν διαφορετικοί από το σύνολο, και από το 2009 έχουν ποζάρει και αρκετοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ σε μια προσπάθεια να διαμορφώσουν και διαφημίσουν μια διαφορετική άποψη για το τι θεωρούν σωστό, αλλά και για να επιβάλλουν γνώμη αφού στην Αμερική τα media ξεπλένουν τα μυαλά των Αμερικανών.

Ροζ σκάνδαλα

Σεξοτουρισμός στην Ταιλάνδη

Ίσως και η εκλογή του Ομπάμα να θεωρείτε κάτι το πολύ πρωτοποριακό αφού για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ άφροαμερικάνος γίνεται πρόεδρος της, και τώρα επανεκλέγεται για δεύτερη φορά. Είναι όμως τελείως διαφορετικό πράγμα ένας μαύρος να γίνει πρόεδρος σε μια λευκή χώρα από το να επιβάλλονται τρανσέξουαλ, λεσβίες και γκέι, ως κοινωνικά πρότυπα.

Φαίνεται όμως ότι η Αμερικανική κοινωνία έχει ωριμάσει για τέτοια πειράματα και τα αποδέχεται γεγονός που πολύ γρήγορα θα περάσει τον Ατλαντικό και θα έρθει και στην Ευρώπη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετική σεξουαλική κατεύθυνση και κουλτούρα από την δική μου όμως δεν θέλω να μου την επιβάλουν. Ας φτιάξουν μια δική τους κοινότητα και ας ζουν την ζωή που θέλουν, χωρίς να προσπαθούν να επιβάλουν της απόψεις τους στους υπόλοιπους που είναι νορμάλ. Άλλωστε η λέξη παραφύσην λέει ότι η δική τους επιλογή είναι διαφορετική και από την επιλογή της φύσης.