Νέο σεξ σκάνδαλο ξέσπασε στην Αγγλία όταν η εφημερίδα Daily Mail ανακοίνωσε σε δημοσίευμα της ότι έχει τα ονόματα περισσότερον από 50 ποδοσφαιριστών πολύ μεγάλων ομάδων που χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα για γνωριμίες  UndercoverLovers.com αναζητούσαν πληρωμένο έρωτα.

σεξ ποδοσφαιρικό σκάνδαλο
σεξ ποδοσφαιρικό σκάνδαλο

Το σαιτ γνωριμιών UndercoverLovers είναι πολύ γνωστό στην Μ. Βρετανία σαν ιστοσελίδα που παρέχει εξωσυζυγικές γνωριμίες. Επίσης πολλές πόρνες πολυτελείας έχουν προφίλ εκεί αναζητώντας πλούσιους πελάτες. Αν λάβουμε υπόψη την κίνηση του σαιτ που έχει περισσότερους από 800 000 εγγεγραμμένους χρήστες καταλαβαίνουμε ότι πολλοί Βρετανοί ψάχνονται για ερωτικές περιπέτειες.

Κάνε κλικ εδώ αν θέλεις να δεις πως ένας χιμπατζής εθίζεται στο πορνό.

Τα ακριβοπληρωμένα αστέρια του ποδοσφαίρου, έχοντας εξαιρετικά μεγάλες και εύκολες απολαβές είναι φυσικό να αναζητούν τρόπους να ξοδέψουν τα χρήματα που κερδίζουν από το ποδόσφαιρο. Και φαίνεται ότι δύσκολα μένουν πιστοί σε μια γυναίκα.  Έτσι ο συνδυασμός άφθονου χρήματος, που βγαίνει εύκολα, φήμης και αναγνωρισιμότητας, μαζί με την αυξημένη αντρική επιθυμία για αυτοεπιβεβαίωση οδηγεί γρήγορα στους δρόμους της απιστίας.

Πρωινό σεξ για καλή διάθεση…..

Εκπρόσωπος της ιστοσελίδας γνωριμιών ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές επιλέγουν να κάνουν προφίλ στο σαιτ και να το χρησιμοποιούν ως μέσον ανεύρεσης ερωτικού παρτενέρ για τον λόγο ότι είναι εχέμυθο και ασφαλές. Τόνισε επίσης ότι τα τελευταία δυο χρόνια στα Αγγλικά ταμπλοίτ δεν έχει εμφανιστεί σεξ σκάνδαλο με ποδοσφαιριστές.  – Θα πιστεύατε ότι έχουν γίνει άγιοι έτσι ξαφνικά; Όχι φυσικά. Απλά έχουν μάθει να φυλάγονται καλύτερα και να χρησιμοποιούν ασφαλείς οδούς επικοινωνίας με της επαγγελματίες του έρωτα.

Ανάμεσα στα ποδοσφαιρικά αστέρια που λοξοδρομούν των γυναικών τους υπάρχουν 2 ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ καθώς και αστέρια της Τσέλσι, της Άρσεναλ και άλλων μικρότερων ομάδων. Τα ονόματα τους φυσικά είναι επτασφράγιστο μυστικό και δεν υπάρχει περίπτωση να διαρρεύσουν στης σκανδαλοθηρικές εφημερίδες από την διεύθυνση του σαιτ γνωριμιών αφού το τελευταίο ενδιαφέρετε να διατηρήσει την εχεμύθεια και την προστατευτική ομπρέλα που έχει επάνω από τα εγγεγραμμένα μέλη του. Αυτό άλλωστε είναι και το κλειδί της επιτυχίας. Και αν αυτό το κλειδί σπάσει τότε ταχύτατα θα έλθει και το τέλος της ιστοσελίδας.

Δες  Πως και γιατί χαλάμε μια ερωτική σχέση;

Οι πλούσιοι από χιλιάδες χρόνια αναζητούσαν ερωτικές υπηρεσίες και ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν για να απολαύσουν μια ποιοτική γυναικεία συντροφιά και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.  Το σαιτ απλά είναι το μέσον που τους φέρνει σε επαφή, κερδίζοντας αυτό που του ανήκει.

Τα σεξ σκάνδαλα επίσης δεν θα σταματήσουν ποτέ αφού έτσι λειτουργεί η ανθρώπινη φύση. Άλλωστε όσο και όμορφη γυναίκα να έχεις κάποτε την βαριέσαι και ψάχνεις για κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό, που μπορεί στην προκειμένη να μην είναι ομορφότερη από την δική σου γυναίκα, όμως είναι καινούρια και το αρσενικό πάθος μέσα σου θέλει να την κατακτήσει.