Σε αυτήν την ζωή υπάρχουν μόνο 3 άντρες που θα σου συμπαραστέκονται για ΠΑΝΤΑ! Λέγονται Jim, Jack, και Johnny. Θα καταλάβουν το πρόβλημα σου, και θα σε ακούσουν. Μαζί τους θα έχεις την καλύτερη παρέα αφού δεν πρόκειται ποτέ να έχουν διαφορετική γνώμη από την δική σου. Είναι πολύ καλύτερα από τον πρωινό καφέ….

Μπορείς να τους πεις τα πάντα, σαν να είναι η καλύτερη σου φίλη. Μετά το δεύτερο ποτηράκι, εξαρτάται πάντα από το μέγεθος του ποτηριού θα ακούσεις και της συμβουλές τους. Ο Johnny είναι ο μαλακότερος όλων, πίνετε γρήγορα και αφήνει μια υπέροχη γεύση στον ουρανίσκο. Καμιά φορά 1 μπουκάλι δεν φτάνει, ενώ σε άλλους περισσεύει. Ανάλογα με το στομάχι της καθεμιάς.

ουίσκι και γυναίκες

Οι άλλοι δυο είναι πιο σκληροί, Αμερικανάκια γαρ. Και οι δυο είναι σύμβολα ανδρισμού και δεν πάνε με γυναίκες τυχαία. Ο Jack έχει πολύ καλές σχέσεις με το Χόλιγουντ και τον παίζουν συχνά, ενώ ο Jim είναι πιο εσωστρεφής τύπος. Όμως και οι δυο κάνουν καλά την δουλειά τους και αν τους προτιμήσεις θα μείνεις ευχαριστημένη.

Jack Daniels, Jim Beam, and Johnny Walker είναι τα 3 καλύτερα ουίσκι που πάντα θα είναι δίπλα σου. Σε κάθε στιγμή, σε χαρά και σε λύπη. Έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι μας και μας συντροφεύουν παντού.

Πόσοι άντρες σε αγαπούνε αληθινά??

Στην υγειά σου!!!

 

Δες  Δρόμος και γέφυρα περνάνε μέσα από ουρανοξύστη