Πόσοι άντρες σε αγαπάνε?

Σε αυτήν την ζωή υπάρχουν μόνο 3 άντρες που θα σου συμπαραστέκονται για ΠΑΝΤΑ! Λέγονται Jim, Jack, και Johnny. Θα καταλάβουν το πρόβλημα σου, και θα σε ακούσουν. Μαζί τους θα έχεις την καλύτερη παρέα αφού δεν πρόκειται ποτέ να έχουν διαφορετική γνώμη από την δική σου. Είναι πολύ καλύτερα από τον πρωινό καφέ….

Μπορείς να τους πεις τα πάντα, σαν να είναι η καλύτερη σου φίλη. Μετά το δεύτερο ποτηράκι, εξαρτάται πάντα από το μέγεθος του ποτηριού θα ακούσεις και της συμβουλές τους. Ο Johnny είναι ο μαλακότερος όλων, πίνετε γρήγορα και αφήνει μια υπέροχη γεύση στον ουρανίσκο. Καμιά φορά 1 μπουκάλι δεν φτάνει, ενώ σε άλλους περισσεύει. Ανάλογα με το στομάχι της καθεμιάς.

ουίσκι και γυναίκες

Οι άλλοι δυο είναι πιο σκληροί, Αμερικανάκια γαρ. Και οι δυο είναι σύμβολα ανδρισμού και δεν πάνε με γυναίκες τυχαία. Ο Jack έχει πολύ καλές σχέσεις με το Χόλιγουντ και τον παίζουν συχνά, ενώ ο Jim είναι πιο εσωστρεφής τύπος. Όμως και οι δυο κάνουν καλά την δουλειά τους και αν τους προτιμήσεις θα μείνεις ευχαριστημένη.

Jack Daniels, Jim Beam, and Johnny Walker είναι τα 3 καλύτερα ουίσκι που πάντα θα είναι δίπλα σου. Σε κάθε στιγμή, σε χαρά και σε λύπη. Έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι μας και μας συντροφεύουν παντού.

Πόσοι άντρες σε αγαπούνε αληθινά??

Στην υγειά σου!!!

 

Tagged with:
Posted in demotivators
Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια