Είναι δυνατόν να υπάρχει χώρα όπου μπορείς να νοικιάσεις γυναίκες για σεξ μόνο με 3 ευρώ; Όχι φυσικά. Πρόκειται για κάποιο κόλπο. Και το κόλπο είναι πολύ παλιό, όμως συνεχίζει να πιάνει και τώρα. Βρετανοί συνταξιούχοι στο Νότιο Γιορκσάιρ, είδαν νέες όμορφες κοπέλες να τους επισκέπτονται στα σπίτια τους ζητώντας να κάνουν σεξ έναντι 2,5 λιρών.

Φυσικά είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ίσως θα μπορούσαν να υπάρχουν γυναίκες για σεξ με 3 ευρώ σε κάποια αφρικανική χώρα όχι όμως και στην Αγγλία. Η αστυνομία που ενημερώθηκε για το γεγονός και έπραξε τα δέοντα για να προστατεύεις της ζωές και περιουσίες τον κατοίκων τους ενημέρωσε ότι πρόκειται για αλλοδαπή σπείρα με γυναίκες η οποία στόχο έχει να μπει στο σπίτι και να κλέψει ότι βρει.

Οι γυναίκες που όντως είναι πόρνες είχαν ως βασικό σκοπό να μπούνε και να δούνε τι υπάρχει μέσα στα σπίτια για μελλοντική διάρρηξη και ληστεία, και να ενημερώσουν τους άντρες της ομάδας. Συνήθως πρόκειται για τσιγγάνες ή γύφτισσες Ρουμανικής ή Βουλγαρικής καταγωγής οι όποιες έχουν εμφανιστεί και στην Βρετανική ύπαιθρο. Μέχρι τώρα “εργάζονταν” κυρίως στο Λονδίνο, όμως φαίνεται ότι ο τζίρος έχει πέσει, ή οι αρχές συλλαμβάνουν και διώχνουν πολλούς οπότε αναζητούν νέους τρόπους για να αποσπάσουν χρήματα, χρησιμοποιώντας το αρχαιότερο επάγγελμα και ποντάροντας στον συνδυασμό αφέλεια-απληστία-φθηνή τιμή.

Η αστυνομία κάλεσε τους κατοίκους να μην ανοίγουν την πόρτα σε αγνώστους και να ειδοποιούν αμέσως την ασφάλεια όταν υποπέσει στην αντίληψη τους τέτοιο γεγονός. Η σπείρα αν δεν εξαρθρωθεί μπορεί να ψάξει για νέα θύματα σε γειτονικές πόλεις. Οι παράνομοι μετανάστες στην Αγγλία έχουν ξεπεράσει το 15% του πληθυσμού και αυξάνουν με ανησυχητικές τάσεις τείνοντας να γίνουν μόνιμος πονοκέφαλος των αρχών που δυσκολεύονται να βρουν τρόπους να τους αντιμετωπίσουν.

Δες  Σεξ μέσω skype στην Ελλάδα

Προσοχή σε ποιον ανοίγετε την πόρτα και τι του λέτε.