Η διαφήμιση της Αγγλικής βασιλικής οικογένειας

Νομίζω ότι τρέχει διαφημιστική καμπάνια η οποία έχει ως στόχο να διαφημίσει την βασιλεία ως θεσμό. Η κάτι σχετικό με την Αγγλική μοναρχία. Αλλιώς δεν εξηγούνται τα δυο μίνι σκάνδαλα όπου πρωταγωνιστούν μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.  Πρώτα ο πρίγκιπας Χάρι που συνελήφθη από τον φακό με γυμνό κώλο και τώρα οι topless φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον έρχονται να αναταράξουν τα ύδατα.

kate1Τα οπίσθια του Χάρι τα φωτογράφισε και τα έδωσε στην δημοσιότητα συμμετέχουσα στο πάρτι, ενώ την δούκισσα Κέιτ την συνέλαβε παπαράκ, που της έδωσε στο  γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer.

Με γνώμονα ότι δεν υπάρχει κακή διαφήμιση θεωρό το όλο κόλπο στημένο. Όταν είσαι σε αυτή την θέση που είναι αυτοί, γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο μεγάλος αδελφός σε παρακολουθεί συνέχεια, και ξέρεις ότι ότι κάνεις ή δεν κάνεις σχολιάζεται από τον απλό κόσμο ο οποίος διψάει να μάθει για σκάνδαλα. Το κουτσομπολιό είναι στην ανθρώπινη φύση. Γιατί δεν εμφανίζονται πουθενά γυμνές φωτογραφίες της Βασίλισσας για παράδειγμα? Σκέψου πόσο θα πουλήσουν? Ο καθένας μας θα τρέξει να δει το γεγονός. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί για τον απλό λόγο ότι η Ελισάβετ ξέρει να φυλάγεται πολύ καλά.

Από εδώ βγαίνει το συμπέρασμα ότι και ο Χάρι και η Κέιτ επεδίωξαν την δημοσιότητα και το σκάνδαλο, με την συμπεριφορά τους, τα υπόλοιπα τα φούσκωσαν τα μίντια. Τώρα συνεχίζουν το σόου ζητώντας να τους παραδώσει το περιοδικό Closer της αυθεντικές φωτογραφίες, και φυσικά έχοντας την δύναμη του χρήματος το κατορθώνουν. Μάλιστα, ο διευθυντής της Ιιλανδικής εφημερίδας “Daily Star” απολύθηκε χθες μετά τη δημοσίευση των προσωπικών φωτογραφιών της δούκισσας.

Τι υποκρισία!!!

Ο άνθρωπος έχασε την δουλειά του γιατί δημοσίευσε φωτογραφίες που υπάρχουν παντού. Όμως έτσι παίζεται αυτό το παιχνίδι. Θέλει προσεκτική μελέτη και καλούς συμμάχους. Άλλωστε η λαϊκή ρήση λέει ότι οι επιδέξιοι κώλοι θέλουν και μεταξωτά βρακιά.

Tagged with: , ,
Posted in Κουτσομπολιά
Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια