Μου λείπεις τρομερά σήμερα. Θέλω να νιώσω το άρωμα σου. Θέλω να νιώσω τα χείλη σου στα χείλη μου. Θέλω να νιώσω την καυτή σου ανάσα. Κλείνω τα μάτια μου και σε σκέφτομαι. Θέλω να νιώσω της ρόγες του στήθους σου να σκληραίνουν στο άγγιγμα της καυτής μου γλώσσας.

 

roz tilefona Ellinides

 

Την παίζω για σένα

Θέλω να σε ακούσω να στενάζεις και να μου ζητάς να κάνουμε έρωτα. Αφήνω τα χέρια μου να περιπλανηθούν στο κορμί σου. Χαϊδεύω τους γοφούς σου, τα τέλεια οπίσθια σου, σου βγάζω το καλσόν και το κιλοτάκι και αντικρίζω το άτριχο μουνί σου. Πάντα τέλεια ξυρισμένο, πάντα έτοιμο να με δεχτεί και να χαρίσει ηδονή στα κορμιά μας. Το δέρμα σου κατάλευκο ανατριχιάζει στα χάδια μου και ετοιμάζετε να δεχτεί το καυλί μου.

Είσαι η τέλεια ερωμένη, η γυναίκα που ξέρει πως να αναστατώσει ερωτικά κάθε άνδρα. Κανέναν αρσενικό δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία των ματιών σου, στο ερωτικό λίκνισμα των γοφών σου, στο παιχνίδισμα τον βλεφάρων. Ξέρεις πως να σαγηνεύεις και πως να προσελκύσεις τα αρσενικά που σου προκαλούν ενδιαφέρων. Και φυσικά ξέρεις άριστα πως να ζητήσεις το οτιδήποτε.

Πόρνη ψυχής

Όμως ευλογημένη και με πληθώρα όπλων στην φαρέτρα σου αρκετά για να καθυποτάξεις κάθε άνδρα. Ελεύθερο ή παντρεμένο.

Ειδικά στους παντρεμένους έχεις μια αδυναμία. Είναι τέλειοι για τα σχέδια σου. Είναι αδύναμοι, κρύβουν μυστικά, είναι εύκολα διαχειρίσιμοι. Οι παντρεμένοι άνδρες οι οποίοι διατηρούν εξωσυζυγικές σχέσεις με γυναίκες δηλητήριο είναι το γρηγορότερο ασανσέρ για να ανελκυθούν οι τελευταίες στον κοινωνικό αφρό. Να αποκτήσουν χρήματα, κοινωνικές και επαγγελματικές θέσεις, εξουσία. Να γίνουν στο τέλος η κυρία κάποιου μαλάκα που όμως έχει εξουσία.

Δες  Σέξι νόμοι στης ΗΠΑ

Είσαι φαρμακομούνα μουνάρα μου και το ξέρουμε και οι δυο μας. Η πόρτα του Παραδείσου που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου ανοίγει τα πάντα και σου επιτρέπει να μπεις παντού. Αρκεί να ξέρεις πως να το διαχειριστείς.

Ιδέες για επιτυχημένο τηλεφωνικό σεξ

ροζ τηλέφωνα τσατ

Καύλωσα ξανά για πάρτι σου και έβγαλα την ψωλή μου να την παίξω για σένα. Το απολαμβάνω το παιχνίδι μας. Σου δίνω μικρά κομματάκια εξουσίας και μου δίνεις τον κώλο σου που είναι χρυσός. Μωρό μου εγώ είμαι περισσότερο κερδισμένος από σένα γιατί το δικό σου βιολογικό ρολόι κάνει τικ τακ και αν σύντομα δεν βρεις τον κατάλληλο ανελκυστήρα για να εισέλθεις στην καλή Ελληνική κοινωνία ο πανδαμάτωρ χρόνος θα αντικαταστίσει της τέλειες αναλογίες του κορμιού σου με την επόμενη σταρλετίτσα η οποία διψά για καλή ζωή και ξέρει ότι για να την πετύχει πρέπει να γλύφει πούτσες.

Ναι η ζωή είναι πουτάνα μωρό μου.