Πως καταστράφηκε ένα ξενοδοχείο από τα σεξ τηλέφωνα!

Η Βρετανική εφημερίδα The Sun δημοσίευσε την εξής παράξενη είδηση που είχε ως αποτέλεσμα την οικονομική καταστροφή ενός ξενοδοχείου στη Γερμανία.

Πως είναι δυνατόν ολόκληρο ξενοδοχείο να καταστραφεί από μια σεξ τηλεφωνική γραμμή;

Η ιστορία του ξενοδοχείου και το ροζ τηλέφωνο

sexphoneΝα πως έγινε. Στο ξενοδοχείο ως πελάτης είχε καταλύσει ο Φρίζεν Μάουντχαζεν Αυστριακός υπήκοος 27 ετών. Χωρίς να αναφέρει κατά την απολογία του στης αστυνομικές αρχές τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του, καλούσε συνέχεια ροζ τηλεφωνικές γραμμές από το τηλέφωνο στο δωμάτιο του στο εν λόγω ξενοδοχείο. Επί 27 ολόκληρες ώρες. Ο Φρίζεν καλούσε πολλά διαφορετικά σεξ τηλέφωνα επί 27 ώρες και μιλούσε με της κοπέλες. Ο λογαριασμός που έκανε ήταν € 5100, τα οποία οι εταιρείες που έχουν την ιδιοκτησία των ερωτικών γραμμών ζήτησαν από το ξενοδοχείο να πληρωθεί.

Ο νεαρός κατά την απολογία του είπε ότι δεν κατάλαβε πως πέρασε ο χρόνος και πότε νύχτωσε. Απλά ξαφνικά ένιωσε μια μεγάλη κούραση και ξάπλωσε να κοιμηθεί. Την επομένη μέρα το πρωί, στη ρεσεψιόν η κοπέλα του είπε ότι πρέπει να πληρώσει το ποσό των € 5100 που έκανε από το τηλέφωνο του δωματίου του. Ο νεαρός Αυστριακός είπε ότι δεν διέθετε το ποσό και έτσι κλήθηκε η αστυνομία.

Στο δικαστήριο

Στο δικαστήριο που έγινε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου υποστήριξε την θεωρία ότι το ξενοδοχείο δεν είχε φροντίσει να μην υπάρχει η δυνατότητα κλήσεις σε ροζ σεξ τηλέφωνα και ότι ο πελάτης του δεν ήταν ένοχος. Έτσι η ενοχή μετατοπίστηκε στην διοίκηση του ξενοδοχείου. Για καλή τύχη ο δικαστής έκρινε αθώο τον νεαρό και ζήτησε από το ξενοδοχείο να πληρώσει το ποσό, καθότι έκρινε ότι έπρεπε να έχει περιορίσει την δυνατότητα κλήσεων σε ροζ γραμμές στους πελάτες τους.  Έτσι λοιπόν ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κλήθηκε να πληρώσει τα σπασμένα.

Το ποσό αν και δεν ήταν τεράστιο, όμως συνέπεσε στην άσχημη σεζόν του ξενοδοχείου που είχε συσσωρεύσει ζημιές και έτσι ο ιδιοκτήτης του αναγκάστηκε να του βάλει πωλητήριο. Όσο και απίστευτο να ακούγεται όμως το ξενοδοχείο πωλήθηκε λόγω κλήσεων σε ερωτικά τηλέφωνα. Χωρίς να φταίνε οι εταιρείες που διαχειρίζονται τα ροζ τηλέφωνα, και μόνο από την προσπάθεια ενός αφελή πελάτη ένα ολόκληρο ξενοδοχείο στο Αμβούργο χρεοκόπησε.

Το δίδαγμα

Το δίδαγμα είναι ότι είναι ωραία να διασκεδάζεις σε ροζ τηλέφωνα όμως είναι καλύτερο να πληρώνεις εσύ τα χρέη που δημιουργείς και όχι να τα μεταφέρεις σε άλλους.

Tagged with: , , ,
Posted in Τηλεφωνικό σεξ
2 Comments » for Πως καταστράφηκε ένα ξενοδοχείο από τα σεξ τηλέφωνα!
  1. Τα ροζ τηλέφωνα είναι μεγάλο κόλλημα και θέλει προσοχή και ρέγουλα.

  2. Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο τηλεφωνικό σεξ το κάνεις με την γκόμενα σου και όχι με κάποια άγνωστη, όμως μπορεί και να κάνω λάθος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια