Τηλεφωνικοί διάλογοι μεταξύ πελάτη και τηλεφωνήτριας σε σεξ τηλέφωνο:

– Κοπελιά, έχω πρόβλημα, ακούω φωνές!

– Τι φωνές ακούτε κύριε?

– Άγνωστες!

– Και τι σας λένε να κάνετε?

– Σεξ, σεξ, σεξ!!!

– Με ποιον?

– Εδώ είναι το πρόβλημα, κοπελιά, ότι δεν υπάρχει με ποιαν!

Έχετε καλέσει στο σωστό μέρος. Εμείς εδώ στην ροζ τηλεφωνική γραμμή κάνουμε ακριβώς αυτό και θα ικανοποιήσουμε την κάθε ερωτική φαντασίωση σας…..

parrotΈνας ναυτικός κατά την διάρκεια ταξιδιού σε εξωτικό νησί αγόρασε έναν παπαγάλο. Μετά την επιστροφή του από το ταξίδι, στο σπίτι ο ναυτικός ανακάλυψε ότι, ότι τα βράδια που πήγαινε να πίνει μπύρες με τους φίλους του ο παπαγάλος καλούσε σε σεξ τηλέφωνα και άκουγε ερωτικές ιστορίες. Όλο το βράδυ. Έτσι κατάφερε μέσα σε έναν μήνα να κάνει έναν λογαριασμό γύρω στης 6000 ευρώ στο ροζ τηλέφωνο. Ο ναυτικός τρελάθηκε μόλις το έμαθε και αποφάσισε να τιμωρήσει το πτηνό. Έτσι έδεσε τον παπαγάλο από τα φτερά και τον κρέμασε ανάποδα  από το ταβάνι .
Όπως κρεμόταν ο παπαγάλος βλέπει ξαφνικά δίπλα του μια γάτα που και εκείνη κρέμεται από το ταβάνι και αποφασίζει να την ρωτήσει:

– Ει φίλε, έχεις καιρό που κρέμεσαι έτσι?

– 15 μέρες

– Σε τιμώρησαν γιατί και εσύ καλούσες σε σεξ τηλέφωνα?

– Όχι, ο ναυτικός με κρέμασε εδώ γιατί δεν έπιανα τα ποντίκια, εσύ γιατί είσαι τιμωρημένος?

– Άκουγα ερωτικές ιστορίες στο τηλέφωνο, όπως ακούνε τα παιδιά παραμύθια από το τηλέφωνο για να κοιμηθούνε όμως το αφεντικό ανακάλυψε δόλο στης προθέσεις μου και αποφάσισε να με τιμωρήσει.

Δες  Τι δουλειά κάνει η μαμά, μπαμπά;

Δες εδώ μια απίθανη ιστορία σεξ σε τηλεφωνικό θάλαμο…