Αστείες τηλεφωνικές ιστορίες

Τηλεφωνικοί διάλογοι μεταξύ πελάτη και τηλεφωνήτριας σε σεξ τηλέφωνο:

– Κοπελιά, έχω πρόβλημα, ακούω φωνές!

– Τι φωνές ακούτε κύριε?

– Άγνωστες!

– Και τι σας λένε να κάνετε?

– Σεξ, σεξ, σεξ!!!

– Με ποιον?

– Εδώ είναι το πρόβλημα, κοπελιά, ότι δεν υπάρχει με ποιαν!

Έχετε καλέσει στο σωστό μέρος. Εμείς εδώ στην ροζ τηλεφωνική γραμμή κάνουμε ακριβώς αυτό και θα ικανοποιήσουμε την κάθε ερωτική φαντασίωση σας…..

parrotΈνας ναυτικός κατά την διάρκεια ταξιδιού σε εξωτικό νησί αγόρασε έναν παπαγάλο. Μετά την επιστροφή του από το ταξίδι, στο σπίτι ο ναυτικός ανακάλυψε ότι, ότι τα βράδια που πήγαινε να πίνει μπύρες με τους φίλους του ο παπαγάλος καλούσε σε σεξ τηλέφωνα και άκουγε ερωτικές ιστορίες. Όλο το βράδυ. Έτσι κατάφερε μέσα σε έναν μήνα να κάνει έναν λογαριασμό γύρω στης 6000 ευρώ στο ροζ τηλέφωνο. Ο ναυτικός τρελάθηκε μόλις το έμαθε και αποφάσισε να τιμωρήσει το πτηνό. Έτσι έδεσε τον παπαγάλο από τα φτερά και τον κρέμασε ανάποδα  από το ταβάνι .
Όπως κρεμόταν ο παπαγάλος βλέπει ξαφνικά δίπλα του μια γάτα που και εκείνη κρέμεται από το ταβάνι και αποφασίζει να την ρωτήσει:

– Ει φίλε, έχεις καιρό που κρέμεσαι έτσι?

– 15 μέρες

– Σε τιμώρησαν γιατί και εσύ καλούσες σε σεξ τηλέφωνα?

– Όχι, ο ναυτικός με κρέμασε εδώ γιατί δεν έπιανα τα ποντίκια, εσύ γιατί είσαι τιμωρημένος?

– Άκουγα ερωτικές ιστορίες στο τηλέφωνο, όπως ακούνε τα παιδιά παραμύθια από το τηλέφωνο για να κοιμηθούνε όμως το αφεντικό ανακάλυψε δόλο στης προθέσεις μου και αποφάσισε να με τιμωρήσει.

Δες εδώ μια απίθανη ιστορία σεξ σε τηλεφωνικό θάλαμο…

 

Tagged with: , , ,
Posted in Τηλεφωνικό σεξ
Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια