Άντρας πουλάει την γυναίκα του στο Ίντερνετ. Όσο και να φαίνεται απίστευτο είναι 100% αληθινό και συνέβη στην Φινλανδία την προηγούμενη εβδομάδα. Η εφημερίδα “ltalehti” δημοσίευσε το γεγονός ότι ένας Φινλανδός έβαλε αγγελία πώλησης της συζύγου του με την μέθοδο της δημοπρασίας. Η αρχική τιμή ορίστηκε στα 5 ευρώ όμως κατά την διάρκεια της δημοπρασίας που γινόταν μέσω Ίντερνετ ξεπέρασε της 100000 ευρώ.

Η αστυνομία επενέβη και διέκοψε την δημοπρασία. Οι λόγοι που επικαλείται ο ιδιόρρυθμος Φινλανδός για να δικαιολογήσει την πράξη του είναι ότι η γυναίκα του συχνά έκαιγε το φαγητό στην κουζίνα αφού έβλεπε τοπικά σίριαλ.

– Λέτε και εκεί να βλέπουν τούρκικα σίριαλ στην τηλεόραση?

Συχνά τον μάλωνε και καυγάδιζαν αφού εκατέρωθεν θεωρούσαν τους εαυτούς τους άχρηστους και τεμπέληδες. Σε μια προσπάθεια να βρει και κάποια θετικά στοιχεία, προφανώς για να έχει πιθανότητες να αυξήσει την τιμή αγοράς ο άντρας ανέφερε ότι η γυναίκα του κάνει φανταστικό παστίτσιο.

Ο νικητής μπορούσε αμέσως μετά την λήξη της δημοπρασίας να πάρει το “εμπόρευμα” από το σπίτι του Φινλανδού.

Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια πώλησης ανθρώπου από το διαδίκτυο μέσω αγγελίας και η διοργάνωση δημοπρασίας έδειξε ότι υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι αγοραστές που έχουν περίσσια λεφτά για ξόδεμα και μπορούν να ικανοποιήσουν ένα τέτοιο βίτσιο.

Η είδηση γρήγορα έκανε τον γύρο του κόσμου αφού πρόκειται για κάτι καινούριο και πρωτοφανές.  Οι περισσότεροι το χαρακτήρισαν βλακεία, όμως η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τα λεφτά ήταν αληθινά.

Σκέψου τι άλλα βίτσια μπορούν να ικανοποιήσουν εφόσον εδώ κατάφεραν να ανεβάσουν την τιμή στης 100000 ευρώ?

Έφτασε η στιγμή που θα μπορείς να αγοράζεις μια νοικοκυρά μέσω ίντερνετ σαν να πρόκειται για γαριδάκια? Όσοι βαρεθήκατε της γυναίκες σας, ή καίνε το φαγητό στον φούρνο βλέποντας σίριαλ της κακιάς ώρας, χάσατε μια ευκαιρία για να πρωτοτυπήσετε και να κερδίσετε τα δικά σας 5 λεπτά φήμης και διαφήμισης. Που ξέρεις όμως, εσείς μπορεί να σκεφτείτε κάτι καλύτερο και πιο πρωτότυπο και να ξαφνιάσετε τον κόσμο με την εκκεντρικότητα και την ιδιοφυΐα σας.

Δες  Γυναίκες για σεξ με 3 ευρώ;

Αν μαδώντας την μαργαρίτα βγει μονό τότε μπορεί να ακολουθήσουν εύθυμες καταστάσεις. 😉

Καλές πωλήσεις!!!