Σταματήστε τον σεξ τουρισμό

Αυτό αναγράφει το ολόσωμο πανό που φέρει ο δύστυχος Τούρκος τουρίστας που επισκέφτηκε το Κίεβο της Ουκρανίας και αναζήτησε σεξουαλικές υπηρεσίες από τοπική καλλονή. Να πως έχει η ιστορία που ακολουθεί και είναι αληθινή.

ουκρανέζα ιερόδουληΤο βίντεο που ακολουθεί ανέβηκε στης 19/11/2012 στο youtube και δείχνει πως 3 γεροδεμένοι Ουκρανοί μέλη της οργάνωσης Defacto, επιτίθενται και συλλαμβάνουν έναν Τούρκο σε πολυτελή ξενοδοχείο στο Κίεβο ο οποίος έχει κλείσει ραντεβού για σεξουαλικές υπηρεσίες με τοπική πόρνη.

Η γυναίκα οδηγεί τους ακτιβιστές που καταγράφουν της σκηνές στο δωμάτιο του πελάτη και μόλις η πόρτα ανοίγει του επιτίθενται και τον δένουν πισθάγκωνα. Μετά τον βάζουν σε ένα τζιπ και τον εκθέτουν με το τεράστιο πανό όπου γράφει “Σταματήστε τον σεξ τουρισμό”.

Σεξ τουρισμός στην Ουκρανία

Όταν το περιοδικό Der Spiegel έγραφε ότι η Ουκρανία είναι ένας απέραντος οίκος ανοχής, κάποιοι χασκογελούσαν ειρωνικά όμως φαίνεται ότι ευαισθητοποίησε κάποιες κοινωνικές ομάδες στην χώρα που αποφάσισαν να δράσουν εναντίων του σεξοτουρισμού. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Ουκρανία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είχε και συνεχίζει και τώρα να έχει ως κύριο εξαγώγιμο προϊόν της όμορφες γυναίκες της. Στην Δυτική Ευρώπη προς εκπόρνευση.

Το ατυχές συμβάν με τον Τούρκο

Ο άτυχος επισκέπτης από την Τουρκία, άριστα ενημερωμένος από τις εξειδικευμένες ιστοσελίδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο όπως αυτή, που παρέχουν πληροφορίες για τους ερωτικούς παραδείσους στης χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης, έφθασε στο Κίεβο, όπου θέλησε να συνδυάσει την παραμονή του με ευχάριστη γυναικεία συντροφιά επί πληρωμή . Γνώριζε άλλωστε ότι το κόστος είναι φθηνό και οι γυναίκες πανέμορφες. Αντίστοιχες πόρνες στην Τουρκία κοστίζουν τουλάχιστον τα τριπλάσια χρήματα.

Δες  Η διαφορά ανάμεσα στο σεξαπίλ και στην χυδαιότητα

Έτσι έκλεισε το ραντεβού με την ιερόδουλη που έχει επιλέξει ή νόμιζε ότι έχει επιλέξει, αφού  αποδείχτηκε ότι τον είχαν επιλέξει οι Ουκρανοί ακτιβιστές. Έτσι βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που έκανε τον γύρω του κόσμου και εκτός από το youtube παρουσιάστηκε και στην Τουρκική κρατική τηλεόραση, για να ενημερώσει για το πρόβλημα που υπάρχει και να αποτρέψει άλλους να πάθουν το ίδιο.

Η ιστορία είναι διαφορετική από τα σεξ ποδοσφαιρικά σκάνδαλα στην Βρετανία για το οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Με την παρούσα πράξη η πορνοβιομηχανία της Ουκρανίας δέχτηκε ένα τεράστιο πλήγμα και κινδυνεύει από ένα ιδιότυπο black out, αφού εκατομμύρια μάτια είδαν το βίντεο και σαφώς έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα για το εάν αξίζει να επισκεφτούν την χώρα με σκοπό σεξ τουρισμό ή υπάρχουν κίνδυνοι που καραδοκούν.

Ο ένας από την ομάδα κρούσης των 3 Ουκρανών που πρωταγωνιστεί στο επίμαχο βίντεο αναφέρει ότι “Σκοπός μας είναι να φοβίσουμε μερικούς από αυτούς τους τουρίστες που έρχονται στην χώρα μας  και χρησιμοποιούν τις γυναίκες μας σαν κρέας. Με αυτή μας την πράξη θα αντιστρέψουμε τα δεδομένα και θα τους τοποθετήσουμε εμείς στην θέση του κρέατος, να δούμε αν θα τους αρέσει;”

Είναι λογικές οι αντιδράσεις των Ουκρανών που θέλουν να αποτινάξουν την ρετσινιά από πάνω τους ότι η χώρα τους είναι το σπερματοδοχείο της Ευρώπης. Και σίγουρα αυτός ο τρόπος που επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν της απόψεις τους έφερε τεράστιο διεθνή αντίκτυπο.

Σχετικές σελίδες:
http://gnorimies.net/odigos-sexotourismos
http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_tourism
http://ukrainianguide.com/ukraine-is-thriving-as-a-sex-tourists-destination/
http://www.whatson-kiev.com/index.php?go=News&in=view&id=5642