Είναι απίστευτο το τι χρηματικά ποσά μπορεί να ξοδέψει μια γυναίκα για να φαίνεται φθηνή. Πλαστική στα χείλια, στα ζυγωματικά, στα φρύδια, πλαστική στο στήθος, λιποαναρρόφηση από όλα τα σημεία του σώματος που τα συχαίνεται νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξαναγίνει όπως ήταν πριν 20 χρόνια. Τράβηγμα δέρματος τόσο που μοιάζει με Κινέζα, bottocks και ενέσεις χυαλουρόνης για να νεκρώσει τους μυς και να μην προκαλούνται ρυτίδες.

Είναι απίστευτη η γυναικεία αφέλεια και η επιθυμία να νικήσει τον χρόνο που έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία για να της αρμέγει. Γιατροί, πλαστικοί χειρουργοί, κλινικές και μετεγχειρητική φροντίδα για να εμφανιστεί ένα αποτέλεσμα-τέρας στης μισές τουλάχιστον περιπτώσεις.

 

φθηνή εμφάνιση

Μισώ να μου δίνουν συμβουλές άνθρωποι που δεν μπορούν την ίδια τους την ζωή να βάλουν σε ένα καλό δρόμο, που ζουν σε ψεύτικους κόσμους, εικονικούς και που πηγαίνουν της Κυριακές στην εκκλησία για να δούνε οι άλλοι τι φοράνε και να κουτσομπολέψουν.

Η ζωή είναι δική μου και θα την ζήσω έτσι όπως εγώ νομίζω για σωστό, χωρίς να με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός καλοθελητή. Η ζωή είναι δική μου, μου δόθηκε μόνο μια φορά και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να την ζήσω κατά τέτοιο τρόπου που πεθαίνοντας και ο νεκροθάφτης να κλάψει για μένα.

 

symvoyles

Δες  Πόσοι άντρες σε αγαπάνε?