Ροζ τηλέφωνο – Η ταινία

For a good time, call η Ροζ τηλέφωνα (στα Ελληνικά)

Το 2012 βγήκε στης κινηματογραφικές αίθουσες η κωμωδία “For a good time, call…” του σκηνοθέτη Jamie Travis με την συμμετοχή των Lauren Miller, Ari Graynor, James Wolk κ.α. Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής:

 

9091927193H Κέιτι και η Λόρεν γνωρίζονται από το γυμνάσιο όμως από τότε είναι αντίζηλες. Η μεν Κέιτι είναι πιο ντροπαλή και συγκρατημένη, ενώ η Λόρεν πιο τσαχπίνα και πεταχτούλα, όμως τώρα έχοντας χάσει τον φίλο της και την δουλειά της βρίσκεται σε φάση αναζήτησης και τον δυο. Και οι δυο βρίσκονται στα 28 τους χρόνια, όταν παίρνουν την απόφαση να μεταναστέψουν στο “Μεγάλο μήλο” προς αναζήτηση εργασίας αλλά και νέας ζωής, αφού η επαρχία δεν μπορεί να τους τα προσφέρει. Τα ενοίκια όμως στην Νέα Υόρκη είναι ακριβά και έτσι υποχρεώνονται να συγκατοικήσουν σε ένα καταπληκτικό διαμέρισμα σε μια πόλη που δεν κοιμάτε ποτέ, για να μοιραστούν το υψηλό ενοίκιο.

Ψάχνοντας δουλειά πέφτουν σε μια αγγελία όπου ζητούνται τηλεφωνήτριες για ροζ γραμμή. Έτσι αφού εμφανίζονται στο casting, και επιλέγονται αναλαμβάνουν να εργαστούν για μια εταιρεία που παρέχει ροζ τηλεφωνικές γραμμές ως “phone sex operator” αποκλειστικά για άντρες αφού ο μισθός είναι καλός, αλλά και οι δυο διαθέτουν την απαραίτητη διάθεση και ερωτική φωνή για να τα καταφέρουν. Έτσι βρίσκονται εργαζόμενες σε μια ροζ γραμμή όπου αφού μαθαίνουν πως να προσποιούνται ψεύτικους οργασμούς και να κρατάνε όσο γίνεται περισσότερο τους πελάτες στο τηλέφωνο έρχεται η στιγμή όπου η σημαντικότερη σχέση στην ζωή τους μπαίνει σε μια παράξενη δοκιμασία. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Κριτική για ταινία μπορείτε να διαβάσετε στο imdb.com Στο box office πήγε αρκετά καλά αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τα διπλά χρήματα από όσα ξόδεψε οπότε θεωρείτε εμπορικά πετυχημένη.

Αν σας αρέσει να ακούτε Ελληνική καυτή γυναικεία φωνή να σας ψιθυρίζει ερωτόλογα ζωντανά στο τηλέφωνο σας μπορείτε να καλέσετε στο: 909.910.9581 και να απολαύσετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και καλύτερες από της δυο κοπέλες στην ταινία. Η ερωτική τηλεφωνική γραμμή υποστηρίζετε από την ΑΜΖ Λ. Κηφισίας 32, Αθήνα, τηλ. πελατών: 2111885511

Tagged with: ,
Posted in Ροζ τηλέφωνα
Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια