Σέξι νόμοι στης ΗΠΑ

Στης ΗΠΑ είναι νόμιμο να σε απολύσουν από την δουλειά σου αν κρίνουν ότι είσαι υπερβολικά σέξι.  Το απίθανο αυτό γεγονός ήρθε να επιβεβαιώσει δικαστήριο στην Αιόβα που έκρινε κατά της προσφυγής νεαρής Αμερικανίδας βοηθού οδοντίατρου που θεωρήθηκε ότι ντύνεται υπερβολικά σέξι στην δουλειά της.

Σέξι οδοντίατρος

Σέξι οδοντίατρος

Το πρακτορείο Ρόιτερς επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας ότι ο εργοδότης έχει το δικαίωμα να απολύσει κάποια υπάλληλο του εάν θεωρήσει ότι με την εξωτερική της εμφάνιση ή το προκλητικό της ντύσιμο δημιουργεί προβλήματα συμπεριφοράς στους άντρες συναδέλφους της στο γραφείο, με αποτέλεσμα η ποιότητα της εργασίας να υποφέρει.

Η βοηθός οδοντίατρου στην Αιόβα είχε κάνει έφεση στην απόφαση τοπικού δικαστηρίου να θεωρήσει νόμιμη την απόλυση της από την δουλειά της με την γελοία κατηγορία ότι η εξωτερική της εμφάνιση και η προκλητική συμπεριφορά της δημιουργούν προβλήματα στον τόπο εργασίας της. Όχι μόνο στους άντρες συναδέλφους της αλλά και σε πελάτες που επισκέπτονταν το οδοντιατρείο.

Το δικαστήριο εξέδωσε απόφαση ότι ο οδοντίατρος έπραξε σύμφωνα με τον νόμο όταν απέλυσε την βοηθό του προβάλλοντας την εξής δικαιολογία καθώς επίσης δήλωσε ότι κινδύνευε ο γάμος του, αφού η γυναίκα του έθεσε βέτο στην εργασία της όμορφης βοηθού στο ίδιο γραφείο. Έτσι η βοηθός απολύθηκε απόλυτα νόμιμα και χωρίς να δικαιούται αποζημίωσης.

Παρ όλου που στο δικαστήριο εμφανίστηκαν μάρτυρες υπεράσπισης που κατέθεσαν στοιχεία ότι η όμορφη βοηθός εργαζόταν επί 10 χρόνια στο οδοντιατρείο και ουδέποτε είχε δώσει αφορμή με την εμφάνιση ή την συμπεριφορά της. Ο γιατρός δήλωσε στην δική του υπεράσπιση ότι αρκετές φορές είχε κάνει παρατηρήσεις στην γυναίκα ότι τα εξαιρετικά κοντά φορέματα που φορούσε και τα βαθιά ντεκολτέ της τον ερέθιζαν και αφαιρούσαν την προσοχή του με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπείς σε λάθη στους πελάτες του.

Πάλι καλά που στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν πελάτες που να εκφράσουν παράπονα ότι ο γιατρός τους αφαίρεσε λάθος δόντι όσο κοιτούσε τα μακριά και καλλίγραμμα πόδια της βοηθού του. Το πιο πυθανό είναι ο ότι ο λάγνος οδοντίατρος να θέλησε να συνάψει ερωτική σχέση με την όμορφη βοηθό του η οποία δεν ενέδωσε στης σεξουαλικές του ορέξεις με αποτέλεσμα ο γιατρός να ψάχνει νόμιμο τρόπο να την ξεφορτωθεί.

Έτσι βρήκε αυτόν τον παλιό νόμο ο οποίος όμως ισχύει και τώρα και με την χρήση έξυπνου δικηγόρου κατάφερε να απολύσει την σέξι βοηθό του χωρίς να της δώσει την αποζημίωση που δικαιούταν.

Καταλυτικό στην απόφαση του δικαστηρίου θεωρήθηκε ένα sms που η γυναίκα του γιατρού παρουσίασε στο δικαστήριο όπου η όμορφη βοηθός απαντώντας σε ερώτηση του γιατρού ανέφερε ότι έφτανε συχνά σε οργασμό κατά την διάρκεια της εργασίας της. Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι είχε ανταλλάξει αρκετά αμαρτωλά sms με τον γιατρό εντός και εκτός εργασίας.

Έτσι η σύζυγος κατάφερε να αποδείξει ότι στα αλήθεια κινδύνευε ο γάμος της και το δικαστήριο έκρινε ότι η βοηθός έπρεπε να απολυθεί. Ευτυχώς που δεν ζούμε στης ΗΠΑ. Κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο στην Ελλάδα, όπου το γκομενιλίκι θεωρείτε μαγκιά και επικροτείτε, είτε άμεσα, είτε έμμεσα.

Tagged with: , , , ,
Posted in Αληθινές ιστορίες
1 Comment » for Σέξι νόμοι στης ΗΠΑ
  1. Mporei oi gnorimies me tetoies gynaikes na sou feroun polla provlimata ston gamo sou an den eisai katallila proetimasmenos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια