Τι λεφτά κερδίζει την βραδιά μια stripper στην Ατλάντα;

Στο κοινωνικό δίκτυο Reddit μια κοπέλα με nickname Menagerii δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου υπάρχουν χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 3445 δολάρια, σχολιάζοντας ότι αυτό είναι το συνολικό ποσό που κέρδισε σε μια βραδιά κάνοντας στριπτίζ. Το γεγονός συνέβη στην Ατλάντα των ΗΠΑ σε μεγάλο στριπτιζάδικο όπου υπάρχει μεγάλη πελατεία αντρών που έχουν συνηθίσει να διασκεδάζουν παρακολουθώντας ερωτικούς χορούς στον πυλώνα από όμορφα κορίτσια.

στριπτιζούΑπό σήμερα όταν κάποιος με ρωτάει γιατί δουλεύω ως στριπτιζέζ θα του δείχνω αυτήν την φωτογραφία, τονίζοντας ότι αυτά τα λεφτά τα έβγαλα σε διάστημα 3,5 ωρών χορεύοντας σε έναν πυλώνα, λέει η Menagerii. Η απόφαση αυτή έχει απόλυτη επιχειρηματική λογική όμως και δείχνει συναισθηματική ανασφάλεια και κόμπλεξ. Ναι, τα λεφτά είναι πολλά και ίσως οι περισσότεροι Αμερικανοί που εργάζονται σε “καθημερινές” δουλειές χρειάζονται 2 μήνες + για να τα κερδίσουν όμως στην χώρα των ατέλειωτων ευκαιριών υπάρχουν και εξαιρετικά καλοπληρωμένα επαγγέλματα που αμείβονται με εκατομμύρια δολάρια των χρόνο. Δεν έχετε δει όμως κάποιον από αυτούς να ανεβάζει φωτογραφίες με το πόσα λεφτά έβγαλε σε μια ημέρα; Θα αναρωτηθείτε γιατί; Γιατί απλά δεν έχει ανάγκη να το κάνει.

Επίσης η κοπέλα στην ουσία προτρέπει τα νεαρά κορίτσια να “μπουν” στην δουλειά της στριπτιζέζ αφού μπορούν να “βγάλουν” εύκολα τόσα λεφτά. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική και αν συγκρίνονται μεγέθη ΗΠΑ και Ελλάδας είναι σαν να συγκρίνεις αγγούρια με προφυλακτικά. Τα πρώτα κάποιοι τα τρώνε και δροσίζονται ενώ τα δεύτερα κάποιοι τα χρησιμοποιούν και ζορίζονται. ΄-)

Κοινωνική θέση στριπτιζού

Η κοπέλα όμως που δουλεύει ως στριπτιζέζ, γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η κοινωνική της θέση, καθώς και το γεγονός ότι εκπορνεύει στην ουσία το κορμί της, νοικιάζοντας το έναντι χρηματικής αμοιβής στον καθένα που μπορεί να το πληρώσει. Γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι η γραμμή ανάμεσα στο στριπτίζ και την πορνεία είναι ελάχιστα διακριτή και μπορεί πολύ εύκολα να την περάσει. Γι αυτόν τον λόγο και θέλοντας να νιώσει ιδιαίτερη αλλά και να κερδίσει τα 5 λεπτά φήμης έφτιαξε αυτήν την φωτογραφία.

Δες  Είναι φίλη σου, μην την ξεχνάς!

Είμαι σίγουρος ότι όταν την ρωτάνε τι δουλειά κάνει λέει υπάλληλος γραφείου, αφού ξέρει πολύ καλά ποια θα είναι η αντίδραση αν πει ότι δουλεύει σε νυχτερινό στριπτιζάδικο, που ενδεχομένως και παρέχει και άλλες ερωτικές υπηρεσίες, σε όσους πελάτες το ζητήσουν και μπορούν να το πληρώσουν.

Το Αμερικανικό όνειρο των σπουδών

Η όμορφη κοπέλα λέει ότι δουλεύει ως στριπτιζού εδώ και 4 χρόνια προσπαθώντας να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για να πάει σε κολλέγιο. Πολλές Αμερικανίδες κάνουν παρόμοιες δουλειές για να συγκεντρώσουν τα χρηματικά ποσά που ποικίλουν από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο με το ελάχιστο 10000$ τον χρόνο + 10000$ κόστος διαβίωσης.  Για να μπεις σε “μεγάλα” Πανεπιστήμια όπως της Νέας Υόρκης πχ σου χρειάζονται τουλάχιστον 50000$ τον χρόνο. Αν “βγάζεις” 20000 $ τον χρόνο από μια “νορμάλ” δουλειά αυτόματα έχεις αποκλειστεί από την δυνατότητα εισαγωγής στο Πανεπιστήμια της Νέας Υόρκης. Έτσι με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιλέγει και προκαθορίζει ποιος θα λάβει πανεπιστημιακή εκπαίδευση και ποιος όχι. Οι φτωχοί οφείλουν να γίνουν εργάτες και οι πλούσιοι διανοούμενοι. ΄-)

Στην Ελλάδα υπάρχουν αντίστοιχες “δουλειές” όπου για ένα Σαββατοκύριακο μπορείς να βγάλεις 3000 ευρώ, νοικιάζοντας το σώμα σου σε “κοτεράδες” για βόλτα στο Αιγαίο.

striptease moneyΗ δουλειά της στριπτιζέζ είναι περίεργη, λέει η Menagerii. Στην αρχή οι ηθικοί φραγμοί και η σπιτική διαπαιδαγώγηση σου θέτουν εμπόδια για να την κάνεις όμως ανάλογα το πως, και που έχεις μεγαλώσει, ισχύουν και διαφορετικά πράγματα. Εφόσον πάρεις την απόφαση να εργαστείς σε στριπτιζάδικο καλό είναι να επιλέξεις κάποιο μεγάλο αφού λογικά και η πελατεία θα είναι περισσότερη. Άρα και εσύ θα έχεις περισσότερες δυνατότητες να κερδίζεις περισσότερα χρήματα. Το καλό σώμα και το όμορφο πρόσωπο είναι βασικές προϋποθέσεις επιτυχίας όμως η βασικότερη όλων είναι το τι βγάζεις στην σκηνή.

Δες  Σέξι τηλεόραση στην Σερβία

Αν είσαι σέξι και το διασκεδάζεις στον πυλώνα κατά την διάρκεια του χορού αυτό μεταδίδεται αυτόματα και στους πελάτες που σε καλούν στο τραπέζι τους για prive χορό. Και τα καλά πουρμπουάρ έρχονται ακριβώς σε τέτοιους prive χορούς. Τα χρήματα έρχονται εύκολα, όμως χρειάζεσαι κοφτερό μυαλό για να μην τα σπαταλήσεις γρήγορα. Πολλές κοπέλες κερδίζουν 1000 $ την βραδιά όμως λίγες καταφέρνουν να “βγουν” από αυτό το επάγγελμα σε 4-5 χρόνια. Είτε με έναν “καλό” γάμο, είτε αυτόνομες και πλούσιες.

Το Αμερικανικό όνειρο δεν ισχύει στην Ελλάδα. Εδώ το όνειρο μέχρι το 2011 ήταν το “βόλεμα” σε θεσούλα στο Δημόσιο, όπου έπαιρνες καθαρά 1,5 χιλιάρικο και αν ήσουν ξύπνιος έβγαζες άλλο τόσο κάνοντας “εξυπηρετήσεις” εκμεταλλευόμενος την θέση που κατέχεις.