Χορός σε στύλο σε strip show

Στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια pole dancing έκαναν μόνο Ρωσίδες σε κωλόμπαρα. Οι θαμώνες οι οποίοι σύχναζαν σε τέτοια μαγαζιά έβλεπαν τα κορίτσια να λικνίζονται στον στύλο με ελάχιστα ρούχα (συνήθως ένα μαγιό) και πλήρωναν το πρόγραμμα στον νταβατζή. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και όλο και περισσότερες νέες Ελληνίδες ασχολούνται άλλες ερασιτεχνικά και άλλες επαγγελματικά με αυτό το είδος χορού, που εκτός από χορός αποτελεί και αερόβια γυμναστική.

Είτε μιλάμε για απλές νοικοκυρές, είτε για γυναίκες οι οποίες μέσου του pole dancing κερδίζουν τα προς το ζην η νέα μόδα μεταδίδεται στην Ελληνική νεολαία με γοργούς ρυθμούς. Φυσικά στα δυο μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι περισσότερο προχωρημένα σε σχέση με την επαρχία όμως και σε άλλες μεγάλες πόλεις μπορείτε να βρείτε κέντρα όπου διδάσκονται τα μυστικά του χορού σε στύλο.

«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε».

Βάλσαμο για τα μάτια

Υπάρχουν 3 είδη χορού τα οποία κατά την γνώμη μας είναι χάρμα οφθαλμού για παρακολούθηση. Ο χορός της κοιλιάς, το Ισπανικό φλαμέγκο και το pole dancing. Και οι τρεις διαθέτουν την δική τους προσωπική ομορφιά η οποία τους επιτρέπει να διατηρούν το ανδρικό κυρίως κοινό με τα μάτια προσηλωμένα να τους παρακολουθεί. Τι πιο ωραίο από αυτό να βλέπεις όμορφες γυναίκες να χορεύουν μπροστά στα μάτια σου και μάλιστα με ελάχιστα ρούχα. Εκτός του έντονου ερωτικού ενδιαφέροντος ο χορός σε στύλο δημιουργεί μαγνητική επικοινωνία της χορεύτριας με το κοινό και αν η κοπέλα κατέχει καλά τα μυστικά του χορού μπορεί να αγγίξει ευαίσθητες ανδρικές χορδές και να σε αναγκάσει να βάλεις το χέρι στο πορτοφόλι.

Δες  Άντρας πουλάει την γυναίκα του στο Ίντερνετ

Πλέον στην χώρα μας ο χορός αυτός θεωρείτε άθλημα και συγκεντρώνει πολλές αθλήτριες οι οποίες θέλουν να εξελιχθούν στο είδος. Η συνεχείς εξάσκηση και η σκληρή δουλειά χρόνων θα αποφέρει αποτελέσματα και θα σας ανοίξει πόρτες για την επαγγελματική καταξίωση σας.

Δες εδὠ φωτογραφίες και πλούσιο υλικό από το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dancing στο Gazi Music Hall. Πηγή: www.lifo.gr
ροζ τηλέφωνα τσατ Θεσσαλονίκη