Αυνανιζόμενοι δημόσια τον Μάιο

Έχουμε συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια να γελάμε με της ηλιθιότητες που μας έρχονται από της ΗΠΑ και να θεωρούμε τους Αμερικανούς “από λίγο, ως πολύ χαζούς”. Εξ ου και η φράση “Αμερικανάκι”. Έτσι και τώρα διαβάζοντας σε blog ότι κάθε Μάιο διοργανώνονται πάρα πολλές εκδηλώσεις που έχουν ως θέμα τους τον αυνανισμό, είπαμε να πούμε και εμείς την γνώμη μας. Εκατοντάδες συνέδρια,  και φεστιβάλ όπως το Masturbathlon, αλλά και ομιλίες, και αθλητικά γεγονότα όπως το Masturbation Marathon διοργανώνονται στης ΗΠΑ αλλά και στην Αγγλία όπου το κλίμα δείχνει να βλάπτει σοβαρά τους κατοίκους της. ΄-).

μάιος μήνας αυνανισμού στης ΗΠΑΈτσι τον μήνα Μάιο Αμερικανοί και Άγγλοι γιορτάζουν το δικαίωμα να αυνανίζονται δημόσια χωρίς αιδώ και να επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα στον υπόλοιπο κόσμο.

Όχι ότι τους άλλους μήνες του χρόνου δεν το κάνουν πολιτικά!, όμως αυτό είναι άλλο θέμα…

Πως επιλέχτηκε ο Μάιος ως μήνας αυνανισμού;

Ο Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας της άνοιξης που έρχεται τον Μάρτιο, και κανονικά αν ακολουθούνταν η λογική ότι η άνοιξη φέρνει το ξύπνημα της γης από τον βαρύ χειμώνα και όλα ανθίζουν και ζωντανεύουν εκείνος θα έπρεπε να είναι ο ερωτικός μήνας. Όμως οι Αμερικανοί αγαπούν τον αυνανισμό και όχι τον έρωτα οπότε παίζουν με τον καλύτερο τους φίλο όλο τον χρόνο. Επίσης δυσκολεύονται εξαιρετικά με την Γεωγραφία και την Ιστορία καθώς και με τον εντοπισμό στον χάρτη της Ουάσιγκτον οπότε στους μήνες θα κολλήσουμε τώρα; Και επειδή οι Αμερικάνοι δεν κολλάνε πουθενά διάλεξαν τον Μάιο ως μήνα αυνανισμού.  Και ο Μάρτιος αλλά και ο Μάιος αρχίζουν από το Μ όπως και το masturbation (στα αγγλικά αυνανισμός).

Δες  Τέλος εποχής τα στριπτίζ μπαρ στην Ισλανδία!

Όχι σεξ μωρό μου, αρκούνε τα λόγια

Ο Μαραθώνιος Αυνανισμός

Η εταιρεία ερωτικών αξεσουάρ Good Vibrations διοργανώνει το 1998 ένα πάρτι που το ονομάζει “Masturbate-a-Thon”. Την ιδέα αγκαλιάζουν αμέσως και αρκετά καταστήματα που πουλάνε ερωτικά είδη, τα περισσότερα σε γκέι και λεσβίες που στης ΗΠΑ έχουν ιδιαίτερα ισχυρό κίνημα. Έτσι λίγο το γκέι-λεσβιακό κίνημα, λίγο η φιλανθρωπία που δεν λείπει από κανένα αμερικάνικο γεγονός σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στην χώρα υπάρχουν εκατομμύρια Αυνάνες, μη εξαιρούμενος φυσικά της πολιτικής, ήταν εύκολο να έλθει το δεύτερο βήμα που θα επισημοποιούσε την κατάσταση.

Στην Ελλάδα Κάτοχος ναυτιλιακής εταιρείας αναζητά γυναίκες για συνοδεία ψάχνοντας ουσιαστικά πόρνες που να ικανοποιούν πλούσιους πελάτες κάνοντας σεξ σε κότερα στο Αιγαίο…

Και αυτό δεν άργησε να έρθει. Το 2000, η σεξολόγος Carol Queen σκέφτεται ότι ένα live Masturbate-a-Thon θα αποφέρει πακτωλούς από δολάρια αν μαζευτούν χιλιάδες αυνάνες και την παίξουν στην σκηνή ζωντανά. Τηλεοπτικά δικαιώματα, κέρδη από διαφημίσεις, πώληση μπλουζάκια, καπέλα, μπρελόκ και ότι άλλο φανταστείς. Μπορεί και το σπέρμα που θα συγκεντρώσουν να το πουλήσουν σε καμιά υπανάπτυκτη Αφρικανική χώρα, η να το δωρίσουν σε κάποια τράπεζα σπέρματος, αποκομίζοντας γεωπολιτικά πλεονεκτήματα. ΄-)

Ποιοι κρατούν τα ρεκόρ αυνανισμού;

Στους άντρες
Πόση ώρα πιστεύεται ότι μπορεί να αυνανίζεται ένας άντρας; Κατά τη διάρκεια του live Masturbate-a-Thon έχουν σημειωθεί και αρκετά παγκόσμια ρεκόρ μ*λακίας. Όσο και να φαίνεται απίστευτο το αντρικό ρεκόρ το κρατά ο Ιάπωνας Masanobu Sato ο οποίος αυνανιζόταν επί 9 ώρες και 35 λεπτά, όμως την Αμερικανική τιμή την υπερασπίστηκε το 2012 ο πορνοσταρ Sonny Nash, ο οποίος τράβιξε μ*λακία για 10 ώρες και 20 λεπτά! Έτσι η Αμερικανική τιμή έχει αποκατασταθεί.

Δες  Οίκος εποχής Σούλα!

Στην ποσότητα αντρικών οργασμών ο Michael Hariprem κρατούσε το ρεκόρ ως το 2010 με 31 οργασμούς όμως εκείνη την χρονιά ο Big D Hardie το κατέρριψε πετυχαίνοντας 83 οργασμούς και θέτοντας τον πήχη σε θεόρατα ύψη. Σιγά μην βρεθεί άλλος αυνάνας που να καταφέρει περισσότερους, αν και στην Ελλάδα έχουμε πολιτικούς τεράστιας ολκής που χαλαρά θα περάσουν τους 100 οργασμούς όμως επειδή αυτό το γνωρίζουν οι διοργανωτές δεν τους επιτρέπουν την συμμετοχή στην ομαδική μ*αλακία.  Ρατσιστές!!!

Στης γυναίκες

Στο Σαν Φρανσίσκο το 2008 νικήτρια αναδείχτηκε η Kitty Kat, η οποία αυνανιζόταν επί 7 ώρες και 10 λεπτά, και από τότε καμιά άλλη γυναίκα δεν έχει καταφέρει να την ξεπεράσει. Ενώ στους γυναικείους οργασμούς η Pernille από το 2008 στην Κοπεγχάγη είναι ανίκητη αφού κατάφερε εκεί να φτάσει τους 94 οργασμούς.

Διάβασε για την επιστροφή στο μπορτέλο της Αλίκης και θα καταλάβεις ότι η εμείς στραβά αρμενίζουμε η ο γιαλός είναι στραβός.

Κάποιες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς σε έφηβους έδειξαν ότι οι πιτσιρικάδες μπορούν να αυνανίζονται έως και 10 φορές σε μια ώρα και να έχουν στεγνούς οργασμούς τους περισσότερους, ενώ το αντίστοιχο ρεκόρ στης γυναίκες φτάνει τους 130. Εδώ φαίνεται η τελειότητα του γυναικείου σώματος και η βιολογική του υπεροχή έναντι του αντρικού αφού μια γυναίκα μπορεί να έρθει σε οργασμό 13 φορές περισσότερες από έναν άντρα.

Παρόμοιες έρευνες στην Ελλάδα πιστεύω ότι θα έδειχναν χαλαρά τουλάχιστον διπλάσια αποτελέσματα αφού η χώρα έχει παράδοση σε αυνάνες και αυτοαυανάνες, κλασσικής αξίας θα έλεγα, όμως γι αυτούς θα γράψω μια άλλη φορά, αφού το θέμα είναι τεράστιο και θα χρειαστώ και τα δυο χέρια στο πληκτρολόγιο…..